One&Only Royal Mirage

De imponerende swimmingpools er temperatur kontrolleret og resortet har sin egen kilometer-lange privat strand, som er et perfekt springbræt til vandet i den Arabiske Golf. Af aktiviteter i det skønne hav er der sejlads, kajakroning, windsurfing, vandski og fiskeri.

Aktiv ferie

Der er tre oplyste tennisbaner, golfbaner, petanque, volleyball og basketball faciliteter på hotellet, så der er rig mulighed for diverse udendørs aktiviteter udover dykning og ørken safarier, som kan bookes.

Paladsets gæsteværelser inkluderer Gold Club værelser, suiter og de to royale suiter. Hotellets restauranter tilbyde både marokkanske, mellemøstlige og middelhavsretter i smukke omgivelser, mens den udendørs strandbar og –grill indeholder fisk og skaldyr på grill. The Kasbar er resortets levende natklub.

Tæt på lufthavn og centrum

One&Only Royal Mirage er beliggende på Jumeirah strand og overfor den prestigiøse Emirates Golf Club. Der er ca. 20 minutters transport fra Dubai internationale lufthavn og også 20 minutter til centrum af byen, the Gold and Spice Souks (det traditionelle marked i Dubai) og ørkenen.   

 

Livsnydere kan starte her,
Kontakt Jonas

Ring 39 618 618 – eller skriv, så vender vi hurtigt tilbage.