Palazzo Versace Dubai

Palazzo Versace Dubai genspejler et italiensk palads fra 16 hundrede tallet. Dette neoklassiske mesterværk, med diskrete spor af arabisk arkitektur, en imponerende indgang, højt til loftet, smukt have område og en veludført italiensk indretning, samt tre mosaik smykkede pools, reflekterer i den grad Versace livsstilen.

Beliggende i Jaddaf Waterfront, mindre end 15 minutter fra Dubai lufthavn og 8 minutter fra Burj Khalifa og Downtown Dubai, er Palazzo Versace Dubai bekvemt placeret langs kysten af den historiske Dubai Creek. Ved ankomst bliver man budt velkommen af imponerende ”Pietra di Fiume” design af den ikoniske Medusa og det Græsk inspireret décor. En gåtur igennem hotellets offentlige områder afslører adskillelige eksklusive designs og tekstiler fra Versace, samt at svømmebassinerne i lagunen og de spejlblanke vandanlæg komplementerer roen i de frodige haver som omgiver hotellet – et sandt luksustilflugtssted for rejsende og livsnydere.

Hvert enkelt møbel og tekstil som pryder hotellets 215 værelser og suiter, er designet og skræddersyet af Versace, eksklusivt for Palazzo Versace Hotel i Dubai. Alle hotellernes 8 restauranter og barer er præget af Versace’s signaturværker. De tre udendørs pools er dekorerede med mosaik og omkranset af palmer og blomster.


Kontakt Jonas

Ring 39 618 618 – eller skriv, så vender vi hurtigt tilbage.