The Chedi Muscat

Simpel elegance, stilfulde møbler og mængdevis af spændende nuancer, der er karakteristiske for traditionel Omani arkitektur og den tidsløse charme, som hotellet udstråler. The Chedi Muscat har 151 udsøgte værelser og suiter med adgang til turkise pools omgivet af hyggelige cabanas, en privat have og en privat strækning med sandstrand mod Det Indiske Ocean.

Stærk kontrast af ørkener og byliv

Midt i den kontrastgivende baggrund af ørken, bjerge, strande og luksuriøse byliv, er The Chedi Muscat, med sin udsøgte service og moderne bekvemmeligheder, kendetegnende for GHMs gæstfrihed og elegance.

Alle værelser og suiter på The Chedi Muscat er smagsfuldt og stilfuldt indrettet, og de ​​fleste af dem med en skøn udsigt over Omanbugten og de ​​majestætiske Al Hajar-bjerge i baggrunden. Åbne badeværelser med store håndvaske, separate toiletter, store garderobeskabe, badekåber og hjemmesko er standard på alle værelserne.

Forkælelse med de bedste faciliteter

Spa'en på The Chedi Muscat er et paradis for luksuriøs forkælelse. Syv elegant indrettede behandlingsrum har alle Spa faciliteter og omfatter bl.a. individuelle brusere og omklædningsfaciliteter.

Ring 39 618 618 – eller skriv, så vender vi hurtigt tilbage.