Nytår på ørkenens juvel The Chedi Muscat

Midt i den kontrastgivende baggrund af ørken, bjerge, strande og luksuriøse byliv, finder I The Chedi, Muscat. Om I daser i en af de hyggelige cabanas ved poolen, ligger ved sandstranden eller bliver forkælet i den prisvindende spa, vil I altid nyde godt at den udsøgte service som er kendetegnende for hotellet. Alle 151 værelser og suiter er stilfuldt indrettet og de fleste af dem med en udsigt over Omanbugten eller de majestætiske Hajjar bjerge i baggrunden.

7 nætter over nytår fra kr. 31.995 pr. person

Prisen er baseret på to voksne, der rejser sammen imellem d.27. december 2021 og d. 4. januar 2022.
 
Prisen inkluderer:

  • Flyrejse med Air France fra København til Muscat t/r på economy-klasse
  • Privat transfers fra Muscat lufthavn til The Chedi Muscat t/r
  • 7 nætters ophold på The Chedi Muscat i et Serai værelse
  • Morgenmad
  • Gratis minibar (vand, juice, sodavand og øl)
  • Privat halvdagsudflugt i Muscat efter mørkets frembrud inkl. middag
  • Bidrag til rejsegarantifonden

The Chedi Muscat

Simpel elegance, stilfulde møbler og mængdevis af spændende nuancer, der er karakteristiske for traditionel Omani arkitektur og den tidsløse charme, som hotellet udstråler. The Chedi, Muscat har 151 udsøgte værelser og suiter med adgang til turkise pools omgivet af hyggelige cabanas, en privat have og en privat strækning med sandstrand mod Det Indiske Ocean.

Stærk kontrast af ørkener og skyskrabere

Midt i den kontrastgivende baggrund af ørken, bjerge, strande og luksuriøse byliv, er The Chedi, Muscat med sin udsøgte service og moderne bekvemmeligheder, kendetegnende for GHM gæstfrihed og elegance.

Alle værelser og suiter på The Chedi, Muscat er smagsfuldt og stilfuldt indrettet, og de ​​fleste af dem med en skøn udsigt over Omanbugten og de ​​majestætiske Haajjar bjerge i baggrunden. Åbne badeværelser med store håndvaske, separate toiletter, store garderobeskabe, badekåber og hjemmesko er standard på alle værelserne.

Forkælelse med de bedste faciliteter

Spa'en på The Chedi, Muscat er et paradis for luksuriøs forkælelse. Syv elegant indrettede behandlingsrum har alle Spa faciliteter og omfatter bl.a. individuelle brusere og omklædningsfaciliteter.

 


Kontakt Jonas

Ring 39 618 618 – eller skriv, så vender vi hurtigt tilbage.