Six Senses Zighy Bay med halvpension inkluderet

Six Senses Zighy Bay i Oman byder på en uovertruffen naturoplevelse, spændende mad og sin helt egen stemning. I bor i ’egen villa’ med egen pool. Zighy Bay ligger kun ca. 2 times kørsel fra Dubai, så en kombination er oplagt. 

Bestil din rejse minimum 60 dage før ankomst og gør brug af nedenstående favorable priser:

  • Pris pr. person fra kr. 33.995 når to personer rejser sammen i perioden fra den 9. januar til den 10. april 2022 med undtagelse af ophold imellem 10. - 22. februar.
  • Pris pr. person fra kr. 25.995 når to personer rejser sammen i perioden fra den 23. april til den 31. maj 2022.

Rejsen inkluderer:

  • Direkte fly København – Dubai t/r med Emirates på Economy Class
  • Privat transfer imellem lufthavn og hotel t/r samt transfer imellem hotellerne
  • 2 nætter på Raffles Dubai i 1 x Signature værelse – en nat før og en nat efter opholdet på Six Senses Zighy Bay
  • 6 nætter på Six Senses Zighy Bay i 1 x Pool Villa
  • Morgenmad på Raffles Dubai
  • Halvpension på Six Senses Zighy Bay

Six Senses Zighy Bay

På Musandam halvøen i det nordlige Oman, i en afsondret landsby, gemmer sig en unik perle, Six Senses Zighy Bay.

Hotellet har 82 pool villaer, alle med butler service og egen pool. På hotelanlægget finder du en imponerende vinkælder. Beliggenheden er helt unik og byder på et imponerende bjerglandskab på den ene side og 1,6 kilometers sandstrand på den anden.

Six Senses Zighy Bay genspejler i hvert fald Six Senses mål med at skabe unikke oplevelser. Hotellet tilbyder et godt udvalg af uforglemmelige forkælelser til ganen. Fra en restaurant på bjergtoppen med internationalt køkken til en central café som også tilbyder lokale specialiteter. Service niveau’et er utrolig højt, og alle har deres egen personlige butler.

Hotellets spaområde, styret af prisvindende Six Senses Spas, tilbyder otte behandlingsrum og fokuserer på holistisk wellness og foryngelse. Det tilbyder en bred vifte af behandlinger leveret af professionelle internationale terapeuter, og inkluderer Six Senses Sensory Spa Journey.

Udover den almindelige ankomst som slutter med en spændende køretur ned fra bjergtoppen med fantastisk udsigt over bugten, er der mulighed for at tilkøbe en 15 minutters speedbåd tur eller som noget helt unikt kan du flyve med som passager hos en af Six Senses Zighy Bays professionelle paraglidere, imens chaufføren kører bagagen ned til hotellet.

Ring 39 618 618 – eller skriv, så vender vi hurtigt tilbage.