Six Senses Zighy Bay

På Musandam halvøen i det nordlige Oman, i en afsondret landsby, gemmer sig en unik perle, Six Senses Zighy Bay.

Hotellet har 82 pool villaer, alle med butler service og egen pool. På hotelanlægget finder du en imponerende vinkælder. Beliggenheden er helt unik og byder på et imponerende bjerglandskab på den ene side og 1,6 kilometers sandstrand på den anden.

Six Senses Zighy Bay genspejler i hvert fald Six Senses mål med at skabe unikke oplevelser. Hotellet tilbyder et godt udvalg af uforglemmelige forkælelser til ganen. Fra en restaurant på bjergtoppen med internationalt køkken til en central café som også tilbyder lokale specialiteter. Service niveau’et er utrolig højt, og alle har deres egen personlige butler.

Hotellets spaområde, styret af prisvindende Six Senses Spas, tilbyder otte behandlingsrum og fokuserer på holistisk wellness og foryngelse. Det tilbyder en bred vifte af behandlinger leveret af professionelle internationale terapeuter, og inkluderer Six Senses Sensory Spa Journey.

Udover den almindelige ankomst som slutter med en spændende køretur ned fra bjergtoppen med fantastisk udsigt over bugten, er der mulighed for at tilkøbe en 15 minutters speedbåd tur eller som noget helt unikt kan du flyve med som passager hos en af Six Senses Zighy Bays professionelle paraglidere, imens chaufføren kører bagagen ned til hotellet.

Ring 39 618 618 – eller skriv, så vender vi hurtigt tilbage.