Auberge du Soleil

Navnet Auberge du Soleil er forbundet med et fabelagtigt køkken som næsten kalder på et besøg for sin egen skyld; men det smukke tilhørende hotel bør man heller ikke gå glip af. Værelser og suiter ligge smukt fordelt ned over bakken med udsigt over Napa Valley. Alt er delikat indrettet i middelhavs stil og moderne kunst, og alle har private udendørs terrasser.

Det var den betagende udsigt over Nappa Valley, der inspirerede fransk-fødte restauratør Claude Rouas til at genskabe den solbeskinnede stemning af en provencalsk restaurant i det californiske vinland for snart 30 år siden. Siden da har Auberge du Soleil fastholdt arven hvor innovative menuer inspireret af den lokale frodighed er parret med vin på smukkeste vis.

Området byder på betagende udsigter og rullende bakker med vinmarker omkring de mange charmerende vingårde. Her er mange udflugts muligheder og Auberge du Soleil det perfekte sted at bo, uanset om du har lyst til vinsmagning, kulinariske oplevelser, forkælelse i den luxuriøse spa, eller bare vil nyde en afslappende ferie.  

 

Ring 39 618 618 – eller skriv, så vender vi hurtigt tilbage.