Carmel Valley Ranch

Carmel Valley strækker sig fra kystbyen Carmel, til hjertet af Santa Lucia Mountains i Californien. Denne fantastiske beliggenhed tilbyder et varmere, lysere og mindre tåget klima end kysten. Af samme grund er området en top vin destination.

The Ranch er et unikt sted dedikeret til at tilbyde sine gæster spændende og varierede indendørs og udendørs faciliteter, specielt designede til at give oplevelser som vil fylde dig med energi og forny din sjæl.

Man kan spille 18 huller verdensklasse golf, få adgang smukke vandrestier, nyde stemningen af en økologisk have, lære om honningbier i en bigård, udforske Ranchens vingårde, nyde bjerg-top yoga, og slappe af ved poolen og hot tubs. Alt er inden for gåafstand fra en suite på et af de fineste hoteller i Carmel.

Suiterne i Carmel hotel er spredt på tværs af bølgende bakker i Santa Lucia bjergkæden med sine egne unikke personlighed.  Hver suite på The Ranch tilbyder en bedøvende udsigt over dalen fra deres overdimensionerede dæk. Nogle har endda intime haver, der tiltrækker hjorte og kalkuner.

Ring 39 618 618 – eller skriv, så vender vi hurtigt tilbage.