Meadowood - Napa Valley

Meadowood, et fantastisk hotel i ’toppen’ af Napa Valley, byder på golf, tennis, kroket, vandreture, svømning, fitness, spa, vin og en tre-stjernet Michelin oplevelse ... alt sammen på en privat 250-hektar stor ejendom.

Hotellet har hyggelige hytter, elegante suiter og rummelige værelser. Alle pejsene på hotellet giver et romantisk strejf til de fleste værelser, og de mange terrasser tilbyder masser af natur og luft lige udenfor døren.

Restauranten på Meadowood er en afslappet og elegant madoplevelse skabt af stedets Chef Christopher Kostow. "Imødekommende, dynamisk, billedskabende og legende" – er nogle af de ord, som gæster gennem tiderne har sagt om restauranten.

Spaen tilbyder luksuriøse og velgørende behandlinger, mens golf, tennis, kroket, vandreture og svømning kan foretages andre steder på hotellet. Stedets Napa Valley Golf Course er en charmerende ni huller, så for dem som også gerne vil spille golf, er der stadig masser af tid i dag til andre aktiviteter som f.eks. vinsmagning – noget alle bør unde sig selv her på stedet.

Ring 39 618 618 – eller skriv, så vender vi hurtigt tilbage.