Four Seasons Orlando

Det bedste hotel i Orlando ligger lige hvor det skal.

Four Seasons Resort Orlando ved Walt Disney World Resort åbnede dørerne i august 2014 til luksushotelkædens nye flagskib i solskinsstaten Florida. Hotellet byder på utallige faciliteter for både store og små.

Her er selvfølgelig en overdådig spa, fitnesscenter med udstyr i topkvalitet og en lang række sportsfaciliteter.

For de vigtigste gæster (de yngste) på Four Seasons Resort Orlando er der en perlerække er sjove, udfordrende og interaktive aktiviteter og oplevelser.

På torsdage og lørdage kan hele familien spise morgenmad med Fedtmule og hans venner (da vi boede dér  var Mickey og Minnie Mouse med) og efter morgenmaden er der rig mulighed for at udforske hotellets aktivitetsø, Explorer Island, eller bare drive rundt om øen i den kunstige 'Lazy River'.

Four Seasons Resort Orlando tilbyder fire lækre restauranter, med blandt andet en rooptop steakrestaurant eller autentisk italiensk cuisine, på et niveau som i den grad er løftet, i forhold til hvad Orlando normalt er kendt for. 

Det fungerer glimrende at bo på Four Seasons i Disney Resortet, selvom man mere er til f.eks. Universal Studios-parkerne eller Sea World. Der er ca. 15 minutters kørsel til begge parker.

Ring 39 618 618 – eller skriv, så vender vi hurtigt tilbage.