Four Seasons Palm Beach

Nyd en idyllisk beliggenhed ved havet med den mest ekspansive strand på Palm Beach Island, og få mest ud af Floridas solskin. Med jord og vand aktiviteter der passer til enhver tempo og tørst efter eventyr, Four Seasons Resort Palm Beach byder på meget mere end bare solbadning langs Atlanterhavet.

Beliggende i en strand af silket sand, den intimt størrelse af Four Seasons Resort i Palm Beach, Florida er en oase af laidback raffinement med rolige ocean farvande. Nyd smukt vejr året rundt, chic luksus og opmærksomt hotelpersonale.

Hop ind i det forfriskende vand af stedets dejlige udendørs swimmingpool med en fantastisk 180-graders udsigt over havet. Resorten er omgivet af palmer, haver og en egyptisk solrig guld kalksten terrass. Poolen en opvarmet om vinteren for året rundt nydelse.

Nyd solen - eller slappe af under paraplyer - på chaiselonger, eller forkæl dig selv med den luksus af en poolside cabana. Om aftenen, gå en tur langs den hvide sandstrand lige i tid til at nyde billede- perfekt solnedgang himmel.

Den nyrenoverede Fitness Club tilbyder en 24- timers fitness oplevelse. Alle gæster er velkomne til at deltage i de daglige gratis fitness timer.

Ring 39 618 618 – eller skriv, så vender vi hurtigt tilbage.