Krydstogter

Silversea tilbyder nu rejser med fokus på gastronomiske oplevelser i højeste klasse.

Tir den 19. dec 2017

Med fokus på god vin og kulinarisk fuldkommenhed, har Silversea opdelt de unikke rejser i tre temaer; The Asian Collection, Wine Cruises og Culinary Voyages

The Asian Collection
Gå på udforskning i det orientalske køkken og få indsigt i den asiatiske gastronomi. I samarbejde med hotelkæden Peninsula, vil du få en indsigtsrig og fordybende gastronomisk oplevelse. Kokke fra den prestigefulde hotelkæde, vil blandt andet dele ud af deres viden, hvor du kan lære tips og tricks.

Culinary Voyages - en gastronomisk oplevelse
På disse ture vil Silversea’s kokke dele ud af deres ekspertise. Du vil få
muligheden, for at komme med ud på forskellige markeder, hvor råvarerne er i fokus.
Smag på særligt specielle menuer og få indsigt regionale specialiteter.

Wine Cruise - Vinen i højsæde
Vinhandlere i verdensklasse har sammen med Silversea’s egen vin-ambassadør sat fokus
på kun det bedste af det bedste. Her vil du komme på unikke vinsmagninger og private
ture til anerkendte vingårde.

Afgange med Silversea Cruises

Cruise Critic har delt priser ud til de bedste skibe og rederier

Tir den 12. dec 2017

Online mediets redaktører har udvalgt vinderne på tværs af tre kategorier; Ocean-, flod- og luksus krydstogter. Blandt vinderne i luksus kategorien for 2017 er:

Azamara Club Cruises – Bedste sejlplaner, bedste udflugter.
Afgange med Azamara Club Cruises

Regent Seven Seas – Bedste rederi i kategorien, bedste kahytter.
Afgange med regent Seven Seas

Seabourn – Mest berigende oplevelse ombord.
Afgange med Seabourn

Silversea – Bedste nye skib; Silver Muse.
Afgange med Silversea

Silversea Expeditions – Bedste adventure rederi.
Afgange med Silversea Expeditions

Se den fulde liste med vinderne her

Regent Seven Seas kommende skib er nu blevet navngivet

Fre den 17. nov 2017

Det er ikke altid nemt at navngive et nyt prægtigt skib, men Regent Seven Seas er nu kommet frem til et passende et. Skibet er planlagt til at skulle forlade værftet tidligt 2020. Se navngivningen af skibet, præsenteret af direktøren for Regent Seven Seas, Jason Montague, i linket nedenfor.

Se offentliggørelsen her

Krydstogter Regent Seven Seas

Silver Cloud klar til nye eventyr

Ons den 8. nov 2017

Fredag den 3. november forlod skibet tørdokken efter en omfattende renovering. Silver Cloud kan derfor nu pryde sig af at være det mest rummelige, og komfortable, skib i isbryderklassen. Yderligere er skibets crew-til-gæst ratio nu er den bedste inden for ekspeditions cruising.
Skibet vil besøge de mest spektakulære destinationer, og vil selvfølgelig levere det høje serviceniveau, som Silversea er kendt for.
Ombord vil man kunne nyde fem fantastiske restauranter, hyggelige siddeområder samt en stor pool. Silver Cloud råder desuden over 16 Zodiac gummibåde, så man kan komme helt tæt på naturen. Som standard for alle Silversea Expedition cruises, vil der selvfølgelig altid være 19 eksperter med ombord, parat til at tage gæster
med ud på fantastiske oplevelser.

Læs mere om Silver Cloud her

Krydstogter Silversea Expedition

Nyt koncept fra Silversea - Couture Collection

Fre den 13. okt 2017

Med Silverseas nye koncept Couture Collection, kan du, på udvalgte afgange, forlænge dit cruise med et omfattende landprogram. Om turen skal foregå før eller efter dit cruise, er op til dig. Couture Collection tilbyder unikke oplevelser med fokus på fjerntliggende destinationer, der ellers kan være svært fremkommelige.  
Alle Couture Collection rejser er skræddersyet af Silversea med henblik på at give en oplevelse for livet.

Læs mere om Couture Collection her

Krydstogter med Silversea Cruises

Cunard's Queen Victoria har fået et face lift

Tor den 8. jun 2017

Cunard's andet skib i deres flåde, Queen Victoria, er nu vendt tilbage til England efter en omfattende opgradering. Skibet har bl.a. fået flere kahytter og suiter, udvidet soldæk samt en ny restaurant.

Cunard har brugt 251 millioner på opgraderingen som tog én måned at færdiggøre. Skibets kapacitet er blevet forøget fra 1.988 passagerer til 2.081. I alt er der blevet tilføjet 30 nye kahytter og fem nye penthouse suiter. Yderligere er 24 af skibets suiter også blevet renoveret.

Cunards tredje skib, Queen Elizabeth, vil også modtage samme opgradering senere på året.

Læs mere om renoveringen her

Seabourn’s første Alaska cruise i 15 år

Tor den 1. jun 2017

Seabourn Sojourn sejler fra Vancouver i dag, og igangsætter derfor Seabourn’s første Alaska cruise i 15 år. Sojourn vil tilbyde 11-, 12- og 14 nætters rejser mellem Seward og Vancouver til og med september.
Skibet vil besøge de mest populære havne, såsom Juneau og Ketchikan, og man vil kunne opleve billedskønne ture gennem Glacier Bay. Mindre besøgte destinationer såsom Alert Bay og Klemtu er også på ruteplanen.
Der vil også være mulighed for at komme på ekskursioner hvor man bliver ledsaget af en gruppe eksperter der glædeligt deler sin viden og erfaring.

Læs mere her

Sangerinde Sarah Brightman er blevet gudmor til Seabourn Encore

Tir den 15. nov 2016

Sopranen, der bl.a. er kendt fra Broadway musicals såsom ”The Phantom of the Opera”, er blevet gudmor til Seabourn Encore.

”Sarah Brightman er som en personificering af stilen, det raffinerede, talentet, innovationen og den imødekommende varme, der skaber den unikke atmosfære vores gæster oplever ombord på vores skibe” fortæller Richard Meadows, direktør for Seabourn.

Encore bliver rederiets største fartøj med kapacitet til 600 passagerer.

Læs mere om Seabourn Encore her

Oprindelig artikel

Silversea offentligører Silver Muse's otte restauranter

Tor den 20. okt 2016

Når Silverseas nyeste luksuskrydstogtsskib, Silver Muse, debuterer i april 2017, vil det have hele otte restauranter, der blandt andet omfatter:

La Dame: En fransk gourmet restaurant med lokale ingredienser og unik madpræsentation. Dette bliver den eneste restaurant ombord med et tillægsgebyr; Alle andre er inkluderet i prisen.

Kaiseki: Denne japanske restaurant vil til aftenmenuen have et teatralsk aspekt (som navnet antyder). Derudover er sushi og sashimi tilgængelig i løbet af dagen.

Indochine: En asiatisk fusion restaurant.

Læs om alle restauranterne på Silver Muse

Seven Seas Voyager får et 'face lift'

Tor den 6. okt 2016

Seven Seas Voyager vil som en del af Regent Seven Seas Cruises renoveringsplan på 125 millioner dollars, få et makeover i løbet af efteråret 2016. 

Skibet sejler ud af 'dry dock' i begyndelsen af november efter at have modtaget omfattende opgraderinger af de offentlige rum og suiterne ombord. Alt gøres i samme stil som Regents nye flagskib; Seven Seas Explorer.

Læs mere om Seven Seas Voyager

Silversea lancerer 2018 program

Ons den 28. sep 2016

Fra i dag kan du se sejlplaner og bestille dit krydstogt med Silversea Cruises i 2018.

Rederiet har netop frigivet sejlplanerne, der går til over 850 forskellige destinationer, hvoraf næsten 300 er nye såkaldte Maiden Calls

Se udvalget af Silversea Cruises krydstogter i 2018

Hapag-Lloyd bygger to nye ekspeditionsskibe

Fre den 26. aug 2016

Tidligere i år kunne det italienske skibsværft Fincantieri, bekræfte at de havde modtaget en ordre på to ekspeditionsskibs fra en unavngiven køber.

I dag meldte det tyskejede rederi, Hapag-Lloyd Cruises ud, at de stod bag ordren og at begge skibe vil blive leveret i 2019.

Se forslag til krydstogter med Hapag-Lloyd Cruises

Silver Muse; fokus på gastronomi

Ons den 6. jul 2016

Silversea Cruises nye skib; Silver Muse, der søsættes til foråret 2017, kommer til at have hele otte forskellige spisesteder.

For eksempel vil der på fjerde dæk, der plejer at være hjemsted for hovedrestauranten, i stedet være hele tre mindre restauranter. De tæller det franske køkken i form af MaDame af Relais & Chateaux, seafood i Alantide og den uformelle asiatiske Kabuki, hvor du blandt andet kan få teppanyaki og sashimi.

 

Regent får leveret Seven Seas Explorer

Fre den 1. jul 2016

Ved en ceremony i torsdags, leverede det italienske skibsværft, Fincantiere, Regents nye flagskib Seven Seas Explorer

Skibet, der har plads til 750 gæster, sejler ud på sin jomfrurejse den 20. juli 2016 fra Monte Carlo.

Et søsterskib er bestilt og forventes leveret i 2020.

Seabourn Encore har fået sin kaptajn

Tor den 9. jun 2016

Seabourn har annonceret Mark Dexter, som kaptajn på deres nyeste skib, Seabourn Encore, der er planlagt til at søsættes til december 2016.

“Det er en stor ære, atvære blevet udnævnt til kaptajn for Seabourn Encore,” siger Dexter. “Hun bliver det mest luksuriøse skib på havene og jeg ser frem til, at byde hende velkommen til Seabourn familien, senere i år."

Regent program frem til april 2018

Man den 11. apr 2016

Fra på onsdag (13. april 2016), kan du bestille fra Regent Seven Seas Cruises netop lancerede krydstogt program, der går frem til april 2018.

Du kan se denne og andre inspirerende brochurer fra Regent ved at klikke her.

Nyt sejlskib fra Star Clippers i 2017

Fre den 1. apr 2016

For 25 år siden lancerede rederiet Star Clippers sit første skib "Star Flyer ", der var en genskabelse af de klassiske sejlskibe i det 19. århundrede.

Rederiet markerer jubilæet ved at navngive deres kommende skib Flying Clipper.

Flying Clipper har jomfrurejse i slutningen af 2017 og kommer til at kunne medbringe 300 gæster på sine ruter i Middelhavet og Caribien. 

Med sine 8770 BRT og i alt 35 sejl med et samlet areal på 6.350 m2 bliver Flying Clipper det største af sin slags.

Queen Mary 2 Remastered

Tir den 22. mar 2016

I slutningen af maj måned skal Queen Mary 2 på værft for at gennemgå en omfattende og ikke mindre end imponerende renovering. Et meget omfattende projekt, der har fået navnet; "Queen Mary 2 Remastered".

Queen Mary 2 ejes af rederiet Cunard. Et selskab, der sidste år kunne fejre 175 års jubilæum og er synonym med tradition og kvalitet.

Du kan allerede nu få et glimt af hvordan Queen Mary 2 kommer til at tage sig ud efter renoveringen, ligesom du kan få et inspirerende indblik i processen og inspirationen til det nye design - der slet ikke er så nyt! God fornøjelse!

Se videoklip; Queen Mary 2 Remastered.

Se videoklip; Inspired by the Original

Eller klik her og find dit næste krydstogt med Queen Mary 2

Crystal Cruises introducerer ny ekspeditions yacht

Ons den 16. mar 2016

Crystal Cruises har netop annonceret, at de vil bygge en polar class megayacht, der forventes, at tilgå Crystals flåde til august 2018.

Den nye yacht, der kommer til at sejle under navnet Crystal Endeavor får plads til 200 gæster og er påtænkt som et ekspeditionsskib.

De primære sejlområder bliver henholdsvis Antarktis i vinterhalvåret og Arktis i sommerhalvåret.

 

Online brochure om Silver Muse

Tir den 15. mar 2016

Til april 2017 lancerer Silversea Cruises, sit mest elegante og eksklusive skib til dato; Silver Muse.

Det nye flagskib får plads til 596 gæster og de mindste suiter bliver Classis Veranda Suite på hele 36 m2, hvoraf balkonen udgør 6 m2.

Klik her og læs Silver Muse brochuren online

Seabourn Encore er nu flydende

Fre den 4. mar 2016

Endnu en milepæl for Seabourns kommende flagskib; Seabourn Encore blev sat den 4. marts, hvor skibet for første gang blev sat i vandet. 

Skibet vil nu bevæge sig til skibsværftet Fincantieri Marghera i Italien hvor den sidste konstruktion samt alt interior vil blive færdiggjort. Seabourn Encore bliver Seabourns fjerde skib og kommer til at have 300 suiter. 

Lanceringen bliver i slutningen af 2016, men du kan allerede nu planlægge og bestille dit kommende krydstogt med Seabourn Encore. 

Se krydstogter med Seabourn her

Februar kampagne med Silversea Cruises

Tor den 4. feb 2016

For nye gæster af Silversea
Har du ikke tidligere sejlet med Silversea og bestiller du et krydstogt inden 29. februar, med afrejse i 2016 får du kr. 6.800 i rabat på suiten! 

For medlemmer af Venetian Society 
Får de mange, der allerede har sejlet med Silversea er der også rigtig mange gode grunde til, at bestille sit næste Silversea krydstogt inden udgangen af februar. 

Lige nu er der hele 55 afgange i 2016, hvor du som Venetian Society medlem kan vælge mellem enten to kategori opgradering eller US$ 1.500 pr. suite til brug ombord.

Omfattende renovering af Regents skibe

Man den 25. jan 2016

Regent Seven Seas Cruises har netop annonceret en omfattende US$ 125 millioner investering, der skal gå til omfattende renoveringer af alle rederiets skibe. Det bliver både de fleste offentlige områder, men også en komplet redesign af alle kategorier af suiter ombord.

Seven Seas Navigator bliver det første skib til at gennemgå denne luksuriøse opgradering i foråret 2016, efterfulgt af Seven Seas Voyager i slutningen af ​​2016 og Seven Seas Mariner i foråret 2017.

Når opgraderingerne af afsluttet, vil alle Regent skibe fremstå med den samme elegante stil og sans for detaljer, der vil blive introduceret med lanceringen af Seven Seas Explorer til sommer.

Læs mere her

Spar 10% på udvalgte afgange med Silversea Cruises

Fre den 8. jan 2016

Uret tikker... der skal bestilles og betales inden 29. februar for at opnå de 10% rabat på udvalgte afgange til oktober, november og december i 2016.

Udvalget af destinationer og afgange er stort. Uanset om du drømmer om et eksotisk cruise i Caribien, kultur oplevelser rundt i Asiens mange storbyer eller at komme helt tæt på det fantastiske natur og dyreliv på Galápagosøerne,

Klik her for PDF flyer med de udvalgte afgange.

Ubegrænset Wi-Fi hos Regent fra sommeren 2016

Tor den 7. jan 2016

En glædelig nyhed fra Regent! I løbet af foråret og sommeren introducerer Regent ubegrænset forbrug af Wi-Fi for sine gæster.

Introduktionen af dette sker ud fra følgende tidsplan:

  • Seven Seas Navigator® den 17. marts 2016 
  • Seven Seas Voyager® den 2. maj 2016
  • Seven Seas Mariner® den 8. maj 2016
  • Seven Seas Explorer® den 20. juli 2016

Regent Seven Seas Cruises understreger således deres status som The most inclusive all-inclusive cruise line.

Du kan finde inspiration til dit kommende cruise med Regent ved at klikke her.

Konstruktionen af Silver Muse går planmæssigt frem

Tir den 5. jan 2016

The construction of Silver Muse is right on course as two major shipbuilding milestones were reached now. The first, the symbolic welding of a coin to the hull of the ship to signify good luck both during the build and to the passengers and crew during her travels was surpassed as Silversea chose to weld not one, as per maritime tradition, but eight coins to the ship. Seven coins – a South African Rand, an Australian Dollar, a U.S. Half Dollar, a Brazilian Real, an Italian Euro, a Singaporean Dollar and an Antarctica Trust coin represented the seven continents that Silversea sails to. Additionally, a solid silver commemorative coin, specifically created and minted for the event, was also included to celebrate her construction.

The second milestone was the placing of the hull. This marks the beginning of the creation of Silver Muse into the beautiful flagship she will become. Enzo Visone, CEO of Silversea said of the event, “the laying of the keel will see Silver Muse developing into the most beautiful ship that has ever graced the oceans”.