Explora Journeys er indbegrebet af luksusrejser til søs. Rederiets første krydstogtsskib, Explora I, havde sin jomfrurejse 1. august 2023 og Explora II stævner ud i 2024 - begge skibe er et sandt mesterværk af moderne skibsdesign. Læs mere

Flydende 5-stjernet hotel

Her får du et mageløst All Inclusive cruise på et flydende 5-stjernet hotel, hvor forkælelse, eksklusive komfort og elegance smelter sammen til en stemningsfuld oase. Forvent uforglemmelige oplevelser i ekstraordinære omgivelser.

Skibenes sofistikerede indretning og smukke design gør dem til et kunstværk i sig selv. Alle detalje er omhyggeligt gennemtænkt, og det skaber en elegant men afslappet atmosfære. Uanset hvor du kigger, bliver du imponeret af skibenes klassiske, afdæmpede og nordiske interiør.

Kulinariske delikatesser og imponerende vinkort

En af de mest imponerende træk ved Explora Journeys, er de udsøgte kulinariske oplevelser og de imponerende vinkort. Med ikke mindre end 6 restauranter bliver dine smagsløg forkælet - fra gastronomi i særklasse til vidunderlige internationale specialiteter.

Med hele 12 barer, caféer og lounges kan du nyde en bred vifte af drikkevarer, cocktails, lækre snacks, foredrag, musik og dans. Uanset om du foretrækker en formiddag ved poolen med forfriskninger, en eftermiddag med indbydende afternoon tea, en aften med live musik eller en stille aften med en drink i hånden.

Stilfulde suiter med balkon og havudsigt

De luksuriøse suiter om bord er uovertrufne i både stil og komfort. Fælles for dem alle er den enestående udsigt over havet og de skønne balkoner, der varierer i størrelser fra 7 m2 til 125 m2! Vi kan anbefale fx Ocean Terrace Suites på 35 m2 med bl.a. gulv-til-loft-vinduer, minibar med dine favoritdrikke, espressomaskine og te faciliteter, walk-in-closet, badekåber, eksklusive toiletartikler og ikke mindst en balkon med både daybed, bord og stole.

Ønsker du mere plads og mere luksus tilbyder skibene Penthouses og Residences med alt fra privat jacuzzi, butler service og særlige fordele.

Livet om bord

Om bord er topmoderne fitnesscenter, løbebane, flere pool områder, heraf en adults-only pool og lounge samt en indendørs, Nautilus Club med spil, leg og aktiviteter for børn mellem 6-17 år, butikker, casino, galleri samt et overdådigt wellness- & spaområde.

Derfor anbefaler Peacock Travel krydstogt med Explora Journeys

Alt i alt er Explora Journeys en fejlfri kombination af luksus, service i verdensklasse, og uforglemmelige oplevelser. Uanset om du er til kultur, afslapning eller eventyr, skiller dette krydstogtsrederi sig ud fra mængden.

Inkluderet i Explora Journeys krydstogter:

  • Alle kulinariske oplevelser ombord, herunder in-suite dining
  • Ubegrænsede antal drikkevarer, vine, øl og premium spiritus, samt kaffe, te og sodavand (Eksklusive vine og spiritus kan tilkøbes om bord)
  • Minibar i suiten med dine favoritdrikke
  • En flaske champagne i suiten ved ankomst
  • En flaske vin og en flaske spiritus efter eget valg ved ankomst
  • Adgang til spaen inkl. wellness- og fitness programmer (spabehandlinger mod tillæg)
  • Alle drikkepenge om bord
  • Ubegrænset Wi-Fi overalt på skibet
  • Shuttle service fra havnen til byens centrum (hvor det er nødvendigt/og muligt)

Fandt du ikke lige det krydstogt du søger, kan du ringe til os på telefon 39 618 618, bladre i vores online brochurer eller skrive til os.