Seabourn er blandt pionererne inden for luksus-cruises til nogle af verdens mest attraktive destinationer. Læs mere

På Seabourns krydstogter har man et mål om at skabe en samhørighed mellem de rejsende. Togterne foregår i en afslappet, venskabelig atmosfære, hvor alle er fælles om at skabe eventyret.

Det rene eventyr på havet

Og eventyr er jo netop dét, togterne handler om. At opleve nye, spændende steder på den blå planet i et selskab af ligesindede. Seabourns krydstogter sammenlignes ofte med ture i privat yacht med gode venner.

Seabourns veludrustede skibe er designet, så der er plads til privatliv i de stunder, hvor du foretrækker dit eget gode selskab frem for andres. Du kan læse og filosofere i fred og ro, slikke sol eller søge skygge efter behov.

Vandsportsaktiviteter når I ligger for anker

Alle Seabourns prisbelønnede skibe er udstyret med en specialdesignet water sports marina, hvor der kan dyrkes alle former for vandaktiviteter i de perioder, hvor skibet ligger for anker.

Personalet er håndplukket ud fra deres evne til at aflæse gæsternes ønsker, helst før de opstår. Der er altid en venlig person i nærheden, som træder hjælpende til – uanset om du ønsker en kop varm chokolade på et iskoldt cruise i de norske fjorde eller en afspændende nakkemassage ved poolen på et tropisk krydstogt.

Netop denne udstrakte service er blandt Seabourns varemærker. Du er simpelt hen i de bedste hænder døgnet rundt. Og apropos: Skulle du få lyst til en snack, en is, en drink – whatever – midt om natten, så er det jo rart at vide, at der er 24 timers roomservice. Og at det er inkluderet i prisen.

Nyd livet med all inclusive forkælelser ombord

All inclusive er nemlig et andet kendetegn på krydstogter med Seabourn. Det gælder også drikkepenge. Du skal overhovedet ikke spekulere på penge, så længe du er ombord. Heller ikke selv om alle måltider, vine, Champagne og cocktails er i den absolut kostbare gourmetklasse.

På Seabourns elegante luksuskrydstogtskibe handler det ene og alene om at nyde livet og eventyret fjernt fra alt, hvad der minder om hverdag og bekymringer. Og livet føles vitterlig uendelig let, når du efter endnu en dejlig dags oplevelser trækker dig tilbage til din komfortable suite (mindst 27 m2), snupper en douche på marmorbadeværelset og bagefter falder i staver ved udsigten fra det store panoramavindue eller ude på din private balkon.

Fandt du ikke lige det krydstogt du søger, kan du ringe til os på telefon 39 618 618, bladre i vores online brochurer eller skrive til os.