Silversea Cruises består af eksklusive skibe, der sejler til over 800 kendte, som mindre kendte destinationer i hele verden. Skibene har en størrelse, der gør det muligt, at sejle op langs floder eller helt ind i hjertet af byer, hvor større skibe er nødsaget til at lægge for anker eller slet ikke får lov at lægge til. Læs mere

Eksklusiv all inclusive krydstogt

Silversea Cruises har seks klassiske krydstogtskibe, der kan tage mellem 388 og 608 gæster (Silver Nova, der søsættes i 2023, har plads til 728 gæster). Skibe i ideelle størrelser, hvor der ikke er flere, end du undgår lange køer, men samtidig ikke så småt, at du føler dig forpligtet til at socialisere, hvis ikke du ønsker det. 

Overalt er standarden høj og servicen er ekstraordinær. Din vigtigste opgave er at nyde det gode liv og være lige så aktiv eller lige så afslappet og henslængt, som det passer dig. Silversea Cruises tilpasser sig helt efter din måde at rejse på. Velkommen ombord!

Det gode liv om bord

På et krydstogt med Silversea Cruises skal du ikke tænke på ret meget andet end om dagen skal spenderes ved poolen, i spaen eller på den inkluderede udflugt på land. Om aftenens kulinariske måltid skal være på en ny restaurant og med ny vin for derefter at lytte til live jazz i lounge eller nyde en spændende cocktail i baren.

Uanset, hvor du befinder dig på skibet, er stemningen afslappet og atmosfæren unik.

Gastronomisk all inclusive

Glæd dig til gastronomisk all inclusive med udvalgte vine, champagne og spiritus. Butleren sørger for at fylde minibaren i din suite med dine foretrukne drikkevarer, serverer morgenmad på sengen, pudser dine sko og hjælper med særlige ønsker. No task is too big og too small!

Der er 24-timers roomservice. Wi-Fi er inkluderet og det samme er drikkepenge, underholdning, foredrag, fitness området samt udvalgte udflugter til vands eller til lands.

Restauranter og oplevelser om bord

Der er et bredt udvalg af restauranter om bord, og uanset valg, kan du se frem til kulinariske oplevelser i særklasse.

I La Dame kan du nyde fransk gourmetmad med udsøgte vine, tapas og internationale retter i Silver Note, Italienske specialiteter i La Terrazza eller Spaccanapoli og i Indochine og Seichin serveres delikate asiatiske retter. I Kaiseki får du det bedste fra Japan, i Atlantide fisk og skaldyr, i The Grill kokkererer du selv på en lavasten og i The Restaurant serveres internationale og lokale retter.

Efter middagen kan du nyde en god cognac og en cigar i de dybe lænestole i The Connoisseur’s Corner.

Der er flere barer og lounges om bord. Ligeledes finder du teater, kasino, cigarbar, café, butik, frisør, bibliotek, spa, fitnesscentre og pool med jacuzzi.

Afslappet dresscode om bord. Dog er jeans, shorts m.m. ikke tilladt i restauranterne om aftenen. Påklædning er opdelt i Casual (ingen jakke), Informal (jakke men evt. uden slips) og Formal (smoking eller mørkt jakkesæt).

Bemærk venligst: Der er tillæg i specialrestauranter. Udvalget af restauranter, barer og faciliteter kan variere fra skib til skib.

Otium – luksuriøs wellness overalt!

Otium er et unikt wellness- og spaområde og et nyt koncept hos Silversea Cruises, som introduceres på Silver Dawn. Konceptet går fra de romerske bade i spaområdet og videre til særlige tiltag i din suite, såsom specialdesignede madrasser og roomservice med kulinarisk snackmenu.

Suite med havudsigt

Din suite er elegant og yderst smagfuldt indrettet i lyse farver og med lækre tekstiler. Suiten har som minimum havudsigt, et hyggeligt sofamøblement, TV, klædeskab, skrivebord, gratis Wi-Fi, butlerservice, pudemenu og eget marmorbadeværelse med luksuriøse badeartikler og morgenkåbe.

Suiterne er alle udvendige – de fleste har balkon, andre desuden stue og spiseplads og andre igen har jacuzzi på balkonen og walk-in closet. Desto bedre suite du bestiller, desto flere ting er inkluderet, bl.a.: tøjvask og rens, daglige kanapéer, større balkon m.m.

Suiterne kan variere fra skib til skib. Kontakt os og hør mere om suiter på de forskellige skibe.

Silversea Expeditions

Ud over de seks klassiske krydstogtskibe, opererer Silversea Cruises hele fire ekspeditionsskibe. Med Silversea Expeditions kan du rejse med den komfort Silversea er så kendt for, og samtidig komme til fjerne destinationer som Antarktis, Galápagos og eksotiske øgrupper i Stillehavet som Mikronesien, Melanesien og Polynesien. Med på skibene er både zodiacs (store gummibåde) og kajakker, og du tager på oplevelser med særligt udvalgte eksperter.

Ekspeditionsskibene består af: Silver Explorer (144 gæster), Silver Cloud (260 gæster), Silver Wind (274 gæster) og Silver Origin (100 gæster).

På polarruterne får du udleveret en parkajakke, rygsæk, regnjakke og en drikkeflaske i metal, som du må tage med hjem.

Læs mere om Silversea Expeditions


 

Fandt du ikke lige det krydstogt du søger, kan du ringe til os på telefon 39 618 618, bladre i vores online brochurer eller skrive til os.