September rejse til Galápagosøerne

7 nætters krydstogt med Silver Origin. Rejsen starter med to overnatninger i Quito, hvorfra der flyves med privat charter ud til Galápagosøerne, hvor Silver Origin venter.

Undervejs gøres masser af stop på de små unikke øer, hvor du bliver guidet rundt af Silver Origins kyndige ekspeditionsteam.

Classic Veranda Suite, 30 m2 v/2 personer fra kr. 74.850 pr. person

inklusive veranda på 7 m2

Superior Veranda Suite, 31 m2 v/2 personer fra kr. 82.350 pr. person

inklusive veranda på 7 m2

Deluxe Veranda Suite, 31 m2 v/2 personer fra kr. 86.100 pr. person

inklusive veranda på 6 m2

Inkluderet på dette krydstogt er: 

  • Flyrejse på økonomiklasse (kontakt os for tillæg på Business Class)
  • Ophold i valgt suitekategori
  • Alle måltider og drikkevarer
  • 24-timers roomservice 
  • Forelæsninger med særligt uddannet Expeditions team
  • Guidede Zodiac udflugter, på land og til søs, med Expeditions teamet
  • Butler service 
  • Drikkepenge
  • Wi-Fi

Torsdag den 7. september - Lørdag den 16. september 2023

Dag Destination Dato
1 To overnatninger på hotel i Quito Tor den 7. sep
3 San Cristóbal, Galapagos, Ecuador Lør den 9. sep
3 Kicker Rock, Galapagos, Ecuador Lør den 9. sep
4 Isla Bartolomé, Galapagos, Ecuador Søn den 10. sep
4 Buccaneer Cove, Galapagos, Ecuador Søn den 10. sep
5 Punta Vicente Roca, Galapagos, Ecuador Man den 11. sep
5 Punta Espinoza, Galapagos, Ecuador Man den 11. sep
6 Tagus Cove, Galapagos, Ecuador Tir den 12. sep
6 Elizabeth Bay, Galapagos, Ecuador Tir den 12. sep
7 Post Office Bay, Galapagos, Ecuador Ons den 13. sep
7 Champion Islet, Galapagos, Ecuador Ons den 13. sep
7 Punta Cormorant, Galapagos, Ecuador Ons den 13. sep
8 Santa Cruz Highlands, Galapagos, Ecuador Tor den 14. sep
8 Fausto Llerena Breeding Center, Galapagos, Ecuador Tor den 14. sep
9 Cerro Dragon, Galapagos, Ecuador Fre den 15. sep
9 Isla Guy Fawkes, Galapagos, Ecuador Fre den 15. sep
9 Bahía Borrero, Galapagos, Ecuador Fre den 15. sep
10 San Cristóbal, Galapagos, Ecuador Lør den 16. sep
Silver Origin

Silver Origin - designet til ekspedition i Galápagos

Silver Origin er Silversea Cruises første ekspeditionsskib, der er decideret designet til at begå sig i farvandet omkring Galápagosøerne. Heraf størrelsen. Desto mindre, desto større oplevelser, når krydstogtskibet uforstyrret kommer helt tæt på det forunderlige og fascinerende dyreliv.

Enestående Galápagos
En rejse til Galápagos er i sig selv enestående. Gør du samtidig rejsen med Silver Origin, bliver den magisk! På et Silver Origin ekspeditions cruise vil du opleve nogle af de mest isolerede steder i verden og se dyrearter, der ikke findes noget andet sted på jorden.

Når Silversea siger All Inclusive - så mener de All Inclusive

Silversea Cruises vægter deres passagerer velbefindende højt, hvorfor serviceniveauet er i særklasse - uden på nogen måde at være påtrængende.

Om bord er stemningen afslappet og snakken går livligt blandt passagererne om dagens oplevelser. Og oplevelser er der nok af. Alle ekspeditioner, hvad enten det er til lands eller til vands, er inkluderet i rejsen.

Du har desuden alle måltider inkluderet i dit krydstogt med Silversea Cruises. Det samme gør sig gældende med et udvalg af vine, champagne og spiritus, special kaffe, minibar i suiten, ekspeditioner med guide, butlerservice, 24-timers roomservice, drikkepenge, gratis Wi-Fi, underholdning og foredrag.

100 passagerer og 90 ansatte!
Silver Origins størrelse og serviceniveauet om bord er meget nemmere at forstå, når det maksimale antal passagerer nævnes. Med 100 passagerer og 90 ansatte hersker der ingen tvivl om, at Silversea Cruises hører til blandt de absolut mest eksklusive rederier. Ud over personalet om bord vil et team af professionelle ecuadorianske guider øse ud af deres store kendskab og ekspertise om Galápagosøerne.

Livet om bord på Silver Origin

I The Restaurant kan du nyde morgenmad og frokost med den skønneste udsigt fra panoramavinduerne. Om aftenen serveres internationale- og ecuadorianske retter. The Grill har både inden- og udendørs restaurant, hvor signaturretten om aftenen er bøf og fisk på lavasten.

Om aftenen er Explorer Lounge det hyggelige mødested med bar, ildsted og optrædende pianist. Fra Observation Lounge er der en formidabel udsigt fra de enorme gulv-til-loft vinduer. Et oplagt sted at fordybe sig i en solnedgang eller en spændende bog.

Øvrige faciliteter om bord: Beauty Salon og Spa og fitnesscentre. I Basecamp findes en interaktiv væg og øvrig information om øerne og de planlagte ekspeditioner.

Suiter om bord på Silver Origin

Elegant, lækker, moderne, rummelig og med en fantastisk udsigt er nok det første du tænker, når du træder ind i din suite. Dernæst glæden over balkonen, som skibets alle suiter har. En yderst sjældenhed på et krydstogtskib.

Classic Veranda Suite er fx på 30 m2, har balkon og er placeret midtskibs på dæk 5. Deluxe og Superior Veranda Suite har Horizon Balcony, hvor du ved et tryk på en knap forvandler din balkon til et indvendigt opholdsområde. Begge suite typer ligger på dæk 6.

Silver Suite, Royal Suite, Grand Suite og Owner's Suite er i størrelser fra 50-160 m2 med bl.a. separat stue, ekstra soveværelse m.m.

Fik vi nævnt, at der i alle suiter er gratis Wi-Fi, pudemenu, luksuriøse badeartikler, badekåber og slippers samt en minibar, som dagligt bliver fyldt med dine fortrukne drikkevarer?

Bæredygtigt krydstogtskib

Silversea Cruises er meget bevidste om det aftryk et krydstogt efterlader, hvorfor Silver Origin og fremtidige skibe er bygget til at have det lavest mulige CO2-aftryk. Skibet har bl.a. installeret det nyeste teknologi og et specielt positioneringssystem, der sikrer øget beskyttelse af havbundens sarte økosystem. 

Fra havvand til drikkevand
Om bord har alle suite et rensningssystem, alle gæster vil få udleveret en genanvendelig metalflaske, som ved skibets påfyldningsstationer kan fyldes med drikkevand, der er omdannet fra havvand. På den måde spares tusindvis af plastikflasker.

Se Silver Origins dæksplan

Læs mere om Silversea Cruises


Kontakt Charlotte

Ring 39 618 618 – eller skriv, så vender vi hurtigt tilbage.