Hotel Mont Blanc

Hotel Mont Blanc pryder sig med at være et af de ældste hoteller i Chamonix eftersom det blev grundlagt i starten af det 20. århundrede. Hotellet er nu en del af H8 Collection hotel gruppen, hvor det har gennemgået en stor renovation. Interiør designeren Sybille de Margerie har formået at skabe en smart og godt gennemtænkt designlinje igennem hele hotellet, hvor den traditionelle stil møder et moderne design.

Moderne hotel med god beliggenhed

Hotellets beliggenhed er ideel til dem der efterspørger en skiferie med god mulighed for at shoppe og nyde godt af bylivet samtidigt. I har nem og hurtig adgang til de mange modebutikker, restauranter og barer – alle af ganske god kvalitet.

De 40 værelser er alle stilfuldt og intelligent indrettet hvilket giver god plads. Ydermere har mange værelserne en fantastisk udsigt til Mont Blanc. Den hyggelige mad serverer retter af god kvalitet og hotellets lounge er det perfekte sted aft nyde en afslappende drink eller cocktail, efter en aktiv dag i sneen.

Jacuzzi og spa med udsigt til bjergene og skiområdet

Hotellets Clarins spa byder på 250 kvadratmeters velvære. I kan blandt andet gøre brug af den udendørs opvarmede pool og Jacuzzi med en helt fantastisk udsigt over bjergene og deres gletsjere. Trods sin lille størrelse, er spaen en oase med fokus på afslapning og zen.


Kontakt Jonas

Ring 39 618 618 – eller skriv, så vender vi hurtigt tilbage.