Hotel Portetta

Med sin belejlige placering ved foden af pisterne, er Portetta Hotel et afslappet og yderst familievenligt hotel der byder på gode stunder og dejlige omgivelser. Hotellets 38 store og velindrettede værelser byder alle på en fantastisk udsigt til enten dalen eller de omkringliggende bjerge, mange af værelserne har tilmed en fin og hyggelig balkon med udsigt til pisterne. Grundet den gode beliggenhed har I endda også mulighed for at tage skiene på direkte ved hoveddøren og så står I i terrænet. Når tiden er inde til frokost kan I ligeledes ski direkte til hotellet for at nyde en god frokost, hvor kvaliteten er i orden.

Om Portetta hotellet

Hotellet har naturligvis også et fantastisk spaområde, sin egen ski-leje butik, bar, lounge og restaurant – alt hvad der skal bruge til at få en fantastisk og afslappet ferie i det hvide. Hotellets spaområde er hyggeligt indrettet og byder på blandt andet Hammam, sauna og et atmosfærefyldt afslapningsområde.

Når tiden er inde til et godt måltid byder hotellets restaurant jer velkommen med et køkken der blandt andet er inspireret af italiensk bjergmad. Stort set alt hvad der bliver serveret kommer fra det lokale område og de forskellige typer kød og udskæringer bliver grillet til perfektion.

Udenfor finder I også den charmerende ”Fire & Ice” afterski bar. Her kan I lade jer omfavne af den gode stemning alt i mens i ser de store ruller brænde knitre afsted i de varme flammer.

Hotellet og dets service kan yderst anbefales og I er sikret en god stund her – uanset om det er med familien eller som par.

Afrejseperioder & priser:
2019/2020
Fra kr. 22.250 pr. person, når to voksne rejser sammen.

Rejsen inkluderer: 
- Flybillet København – Geneve t/r
- Privat transfer til hotellet t/r
- 7 nætter i et Deluxe Room inkl. Morgenmad og Middag
- Liftpas i 6 dage

Kontakt os for afrejse ved andre datoer eller for priser med børn.

Livsnydere kan starte her,
Kontakt Christian

Ring 39 618 618 – eller skriv, så vender vi hurtigt tilbage.