Rafael Hoteles by la Pleta

Baqueira-Beret er placeret i hjertet af Pyrenæerne, og er blandt de mest populære områder i Spanien da der er stor snesikkerhed. Området byder på 146 kilometer piste samt gode muligheder for off-piste.
 

Forkælelse på La Pleta med skiområde

I bor på Rafael hoteles by La Pleta, hvor den står på forkælelse og velvære efter en dejlig dag på de spanske piste. Med et lækkert spaområde der tilbyder forskellige massager og moderne faciliteter såsom indendørs pool, et spabad og sauna, er der rig mulighed for at koble af inden der indtages et godt aftensmåltid.

Hotellet med dets 5 stjerner ligger i samme region som Valle de Aran-museet og Vielha Isslot, hvilket kraftig anbefales at man besøger.

5-stjernet hotel med lækre faciliteter

Med et ophold på Rafael hoteles by La Pleta i Naut Aran (Baqueira-Beret) er man kun få minutter fra Baqueira Beret Skisportsområdet. Hotellet med dets 5 stjerner ligger i samme region som Valle de Aran-museet og Vielha Isslot,  hvilket kraftig anbefales at man besøger. På hotellet står den på forkælelse med et lækkert spaområde der tilbyder forskellige massager og moderne faciliteter indendørs pool, et spabad og sauna. Andre faciliteter inkluderer gratis trådløs internetadgang, concierge-tjenester og børnepasning.

Gæsterne har blandt andet adgang til en døgnåben reception, en flersproget medarbejderstab og et bibliotek. En afhentningsservice fra togstationen er til rådighed uden tillægsgebyr, og selvstændig parkering (tillægsgebyr) findes på stedet.

Føl jer hjemme i et af de 68 aircondition-afkølede værelser, der indeholder minibarer (med en række gratis produkter). Med gratis Wi-Fi kan du altid komme på nettet, og et plasma-tv er til rådighed som underholdning. 

Afrejseperioder & priser:

2019
Fra kr. 16.900 pr. person, når to voksne rejser sammen.

Rejsen inkluderer: 
- Flybillet København – Barcelona t/r
- Privat transfer til Hotel t/r
- 7 nætter inkl. Morgenmad og middag
- Liftpas 6 dage

Kontakt os for afrejse ved andre datoer eller for priser med børn

Livsnydere kan starte her,
Kontakt Christian

Ring 39 618 618 – eller skriv, så vender vi hurtigt tilbage.