Bedarra Island - Great Barrier Reef

Når du ønsker at undslippe den travle hverdag, koble fra og nyde det gode liv, er der ganske enkelt ikke noget bedre sted at forsvinde hen, end til Voyages Bedarra Island.

På Bedarra er du fri til at gøre hvad du vil, når du vil. Max 32 personer kan gæste de 16 afsidesliggende villaer, der hver især er gemt væk i de frodige regnskove, som kun ligger få minutter fra den hvide sandstrand der indrammer øen. Særligt indrettet, har hver villa en separat stue, et stort og rummeligt badeværelse samt en stor dobbeltseng. På terrassen kan du slappe af og indånde den skønne natur og skønhed dette sted rummer.

Maden er uovertruffen på Bedarra. De fortryllende menuer ændrer sig fra dag til dag og specielt frisk fisk, som er eksotisk og tropisk anrettet, er øens favorit. Særligt populært, er også en romantisk gourmet frokostpicnic på den hvide sandstrand.

Selvom fokus på denne ø er fred og afslapning, bugner den af mange forskellige aktiviteter, så som katamaransejlsport, padleskiløb, muligheder for at fiske, samt dagsture med mulighed for at snorkle og dykke ved 'The Great Barrier Reef'. Det er også muligt at udforske øens private paradisstrande på en motoriseret jolle. Har man mere brug for at slappe af, kan man nyde en terapeutisk massage på stranden, eller i din private villa.

Der er desværre ingen mulighed for børnepasning af børn på 12 år og under på Bedarra Island.   

Ring 39 618 618 – eller skriv, så vender vi hurtigt tilbage.