Australien

Gyldne sandstrande, flot natur og eksotisk historie.  Læs mere

Dét er hvad Australien kort kan opsummeres, men det gør ikke landet eller kontinentet mindre attraktivt. Faktisk føles Australien som et traditionelt vesteuropæisk land, men med eksotisk varme og natur og på den måde får I en storartet ferie med det bedste fra to verdener.

Overdådige resorts Down Under

I Australien har vi de smukke One&Only Hayman Resorts, hvor du kan koble fra og nyde en dejlig ferie på den anden side af verden. Vi har også de mere traditionelle og dejlige hoteller i Sydney, Melbourne og sidst men ikke mindst, kan vi tilbyde lækre ophold på strandhoteller nær Great Barrier Reef, Kangaroo Island og Hervey Bay.

Australien har fantastiske og smukke strande som simpelthen skal opleves med egne øjne, og er du mere til en kulturrig rejse kan du booke et dejligt ophold på et vaskeægte, men luksuriøst Outback-hotel, hvor du kan opleve Uluru (Ayers Rock), som er et af Australiens varemærker.

Kom med Down Under og oplev det smukke kontinent i dag.

Bedarra Island - Great Barrier Reef

Bedarra Island - Great Barrier Reef

Australien, Verden

Når du ønsker at undslippe din travle hverdag, koble fra og nyde det gode liv, er der ganske enkelt ikke noget bedre sted at forsvinde hen, end til Voyages Bederra Island. På Bederra er du fri til at gøre hvad du vil, når du vil. Max 32 personer kan gæste de 16 afsidesliggende villaer, der hver især er gemt væk i de frodige regnskove, som kun ligger få minutter fra den hvide sandstrand der indrammer øen. Særligt indrettet, har hver villa en separat stue, et stort og rummeligt badeværelse samt en stor dobbeltseng. På terrassen kan du slappe af og indånde den skønne natur og skønhed dette sted rummer.

Four Seasons Hotel - Sydney

Four Seasons Hotel - Sydney

Australien, Verden

"The top choice Down Under, the Four Seasons Sydney scores points for locale - overlooking Sydney Harbour Bridge and Opera House...

Heron Island - Great Barrier Reef

Heron Island - Great Barrier Reef

Australien, Verden

Det er lige præcis de ting omkring dig du ikke kan se, der gør dette resort så specielt som det er. Der er ingen bygninger i syne over trækronerne. Du vil ikke støde på nogle sightseeing turister. Koralrevsoplevelsen er udelukkende for gæsterne på øen og er en helt unik oplevelse, kun få andre steder i verden kan tilbyde. Heron Island er verdenskendt for sine fantastiske snorkle og scuba dykke muligheder. Her kan du opleve nogle af Australiens bedste snorkle/dykke områder. 30 områder er tilgængelige på øen og 15 af stederne er kun 15 min væk, fra den hvide sandstrand hotellet ligger ned til.

Hotel Lindrum - Melbourne

Hotel Lindrum - Melbourne

Australien, Verden

It's as classic as the building that houses it, as timeless as its enchanting history, as modern as the designs that permeate it and as comfortable as you would expect it to be.

Lifetime Private Retreats - Kangaroo Island

Lifetime Private Retreats - Kangaroo Island

Australien, Verden

Kangaroo Island er et af de sidste, virkelig smukke naturlige skatteparadiser, der er tilbage i verden. Derfor er dette et pragtfuldt sted at lære og udøve yoga, meditation og mindfulness. Øen besidder livslange kilder, der stammer fra de bedste lærere og terapeuter verden over pga. dens sundhedsophold. Disse ophold er genkendelige for de ubegrænsede fordele ved øvelserne der udføres og formidlingen af disse, som bliver vigtigere og vigtigere, eftersom mange i dag bestræber sig på at finde mere livskvalitet.

Lizard Island - Great Barrier Reef

Lizard Island - Great Barrier Reef

Australien, Verden

Outstanding in every respect, the unique pleasures of Lizard Island have created an idyllic retreat second to none.

Longitude 131° - Ayers Rock

Longitude 131° - Ayers Rock

Australien, Verden

På Longitude 131° kan du fordybe dig i den vilde Uluru-Kata Tjutaa nationalpark, samtidig med at du kan nyde hotellets luksus, romantik og fokus på økologi. Du vil gennemleve en 5-stjerners luksus- og privat solopgang/nedgang over Uluru (Ayers Rock). I de lækre hvide bomuldslagener i vores kingsize senge, kan du nyde den rolige og uforstyrrede søvn midt i ørkenen. Her kan du virkelig leve dig ind i ørkenens sjæl, som tidløse og skinnene baldakiner, der dækker dit paladsagtige telt, bevæger sig blidt i den stille vind.

Lyall Hotel - Melbourne

Lyall Hotel - Melbourne

Australien, Verden

Lyall hotel byder på et rummeligt suiteophold på en elegant adresse i South Yarra. Hotellet har mange funktioner der afspejler den eksklusive livsstil. Der er bl.a. små gallerier på hver etage, der udstiller originale kunstværker fra den franske kunstner Thierry B., samtidig vil du kunne finde dig til rette i vores moderne lounge med åbent ildsted.

Park Hyatt - Sydney

Park Hyatt - Sydney

Australien, Verden

Park Hyatt Sydney’s luksuriøse værelser har en tidløs stil, der virkelig lader hotellets beliggenhed ved Sydney havn, komme til sin ret. Med værelser der starter på 40 kvm2, er de fleste af vores 158 værelser og suiter med private altaner og udsigt ud over Sydney’s spektakulære havn, operahuset og Sydney havns bro. Uovertrufne udsigter, privat adgang til båd, butlerservice og intime omgivelser gør dette sted uovervindeligt, selv for den mest kræsne rejsende.

Peppers Pier Resort - Hervey Bay

Peppers Pier Resort - Hervey Bay

Australien, Verden

"Residents and guests of Peppers Pier Resort overlooking the Hervey Bay foreshore will be marooned in the lap of luxury and love every minute of it."

Qualia - Great Barrier Reef

Qualia - Great Barrier Reef

Australien, Verden

Blot et stenkast væk fra Queensland kysten, ligge Qualia i hjertet af ’the Great Barrier Reef’ koralrevet. Det tager kun få timer at flyve til Qualia fra internationale lufthavne på Australiens østkyst, som virkelig gør dette til en verdensklassedestination uden nogen særlig rejsetid. Med beliggenhed i Whitsundays, inviterer Qualia dig på det mest vidunderlige undervandsliv i The great barrier reef, samt en helt og aldeles overdådig natur.

Reef Encounter

Reef Encounter

Australien, Verden

Encounter 1 of the 7 'Wonders of the World' onboard Reef Encounter ...

The Louise - Barossa Valley

The Louise - Barossa Valley

Australien, Verden

"This Barossa valley retreat offers a luxury experience that's been missing in this region of Australia's burgeoning wine country. Guest privacy is taken seriously here, which is a great attribute of any firstclass boutique property."