Heron Island - Great Barrier Reef

Det er lige præcis de ting omkring dig du ikke kan se, der gør dette resort så specielt som det er. Der er ingen bygninger i syne over trækronerne. Du vil ikke støde på nogle sightseeing turister. Koralrevsoplevelsen er udelukkende for gæsterne på øen og er en helt unik oplevelse, kun få andre steder i verden kan tilbyde. Heron Island er verdenskendt for sine fantastiske snorkle og dykkemuligheder, som er nogle af Australiens bedste. 30 områder er tilgængelige på øen og 15 af stederne er kun 15 min væk fra den hvide sandstrand hotellet ligger ned til.

Man kan opleve en række af fascinerende dyr året rundt, så som de vidunderlige Green & Loggerhead skildpadder. Heron Island er også berømt for dens overflod af fugleliv med Dense Pisonia skovene, hvilket er hjem for tusindvis af Noddy tern og Shearwater Mutton fugle. Børn imellem 7-12 år kan skrives op til et program, hvor de kan komme helt tæt på og personligt, med en pragtfuld række havdyr, og udforske det fantastiske Coral Cay.

Efter en dag med ø-oplevelser, kan du besøge Aqua Soul spaen, hvor du kan slappe af og genoplade i pragtfulde omgivelser, mens du nyder en af de mange behandlinger spaen tilbyder. Heron Island er åbent hele året rundt, med peak sæson for fugle i januar til marts måned. Skildpadderne bygger også reder i denne tidsperiode, som kan give dig den enestående mulighed for at se, de nyudklækkede skildpadder løbe ud i det turkisblå hav, for første gang på egen hånd.

 

Ring 39 618 618 – eller skriv, så vender vi hurtigt tilbage.