Lifetime Private Retreats - Kangaroo Island

Kangaroo Island er et af de sidste, virkelig smukke naturlige skatteparadiser, der er tilbage i verden. Derfor er dette et pragtfuldt sted at lære og udøve yoga, meditation og mindfulness. Øen besidder livslange kilder, der stammer fra de bedste lærere og terapeuter verden over pga. dens sundhedsophold. Mange i dag bestræber sig på, at finde mere livskvalitet og de ophold øen byder på, er kendte for deres mange fordele ved øvelserne.

Vælg imellem kun 3 af de afsondrede, smukke hjem, der ligger gemt midt i hundredvis af fredede stykker land i Sydaustraliens Kangaroo Island. Den vilde natur pryder øen med dens robuste klipper og tomme hvide sandstrande. Et sted hvor delfiner ofte leger i udsigten, mens fiskeørne svæver lavt over bølgerne.

Besøg Lifetime Private Retreats og udforsk vildhed, vitalitet, grin og den totale glæde af at være dig selv, i et af verdens vidunderlige og vilde ø-gemmesteder.

Mere information omkring vores sundhedsophold er tilgængelige på forespørgsel og indeholder forskellige vilkår og betingelser for regelmæssige deals og pakker.

Ring 39 618 618 – eller skriv, så vender vi hurtigt tilbage.