Longitude 131° - Ayers Rock

På Longitude 131° kan du fordybe dig i den vilde Uluru-Kata Tjutaa nationalpark, samtidig med at du kan nyde hotellets luksus, romantik og fokus på økologi. Du vil gennemleve en 5-stjernet luksus- og privat solopgang/nedgang over Uluru (Ayers Rock). I de lækre hvide bomuldslagener i vores king size senge, kan du nyde den rolige og uforstyrrede søvn midt i ørkenen. Her kan du virkelig leve dig ind i ørkenens sjæl, som tidløse og skinnene baldakiner, der dækker dit paladsagtige telt, bevæger sig blidt i den stille vind.

Stedet brummer med eventyrer og historier, samt konstellationer fra de lokale aboriginals folk. Rigt og fredfyldt drømmer du drømme, der kun findes i hjertet af hellige, magtfulde steder.

Som kun én ud af 30 gæster, får du lov til at vågne op til en privat udsigt med solopgang over Uluru (Ayers Rock), som reflekterer utallige af farver og drukner dig i et drømmelys. Væggene i dit telt er i sig selv en visuel fortælling, der fortæller dig om de mange opdagelser der blev gjort af de tidligere pionerer.

Denne prisvindende luksus vildmarkscamp i Australiens røde centrum, har opnået nye højder med dens økointeresserede besøgende verden over. Longitude 131° er en elegant campingoplevelse som ingen anden og er sat I toppen af en ren isoleret sandmile, tæt på grænsen ved Uluru-Kata Tjuta nationalpark.

På Longitude 131°, er der desværre ikke mulighed for børnepasning for børn fra 12 år og under.
 

Ring 39 618 618 – eller skriv, så vender vi hurtigt tilbage.