Lyall Hotel - Melbourne

Lyall hotel byder på et rummeligt suiteophold på en elegant adresse i South Yarra. Hotellet har mange funktioner der afspejler den eksklusive livsstil. Der er bl.a. små gallerier på hver etage, der udstiller originale kunstværker fra den franske kunstner Thierry B., samtidig vil du kunne finde dig til rette i vores moderne lounge med åbent ildsted.

I restauranten Bistro Lyall er der en elegant men afslappet spiseanretning, både morgen, middag og aften, med mulighed for at sidde på terrassen. Restauranten kræser omkring et nutidigt, sæsonpræget køkken der afspejler essensen af Melbournes charmerende multikulturelle indflydelser.

Lyall champagnebaren byder på raffineret fransk champagne, hvad end du vil fejre en særlig begivenhed, eller du blot vil nyde et glas bobler i de elegante omgivelser. Alle drinks i baren vil være komplimenteret af en udsøgt menu.

Udover vores indbydende nutidige orientalske indretning, byder Lyall også på en drømmende spa og et træningscenter. For den forretningsrejsende er der mulighed for, at udnytte vores veletablerede forretningscentre, samt vores Lyall klub konferencerum. Desuden er der sikker bilparkering på hotellet, cykeludlejning, samt et bibliotek med et stort udvalg af cd’er, dvd’er og bøger.

Ring 39 618 618 – eller skriv, så vender vi hurtigt tilbage.