Qualia - Great Barrier Reef

Blot et stenkast væk fra Queenslandkysten, ligger Qualia i hjertet af ’The Great Barrier Reef’ koralrevet. Med beliggenhed i Whitsundays, inviterer Qualia dig på det mest vidunderlige undervandsliv, samt en helt og aldeles overdådig natur.

Qualias harmoniske design er af den australske arkitekt Chris Beckingham. Hans filosofi var at kreere en luksuriøs australsk forkælelse, som stimulerer sanserne og byder naturen indenfor. Resultatet af denne designfilosofi er en kombination af unik sans for plads, åbenhed og harmoni. Pavillonerne er placeret hjemligt hvor Eucalyptus træer gror og hver af pavillonerne er håndlavet af den fineste importerede og lokale tømmer og sten. For at komplimentere naturens omgivelser, er kunst af Dennis Nona sat på væggene og hotellets møbler er polstret af Freedman Rembel, med stoffer og prints inspireret af naturen.

Lige fra etværelses fritstående pavilloner til fuldkommen privatliv i en afsondret villa, kan Qualia tilbyde op til 3 forskellige typer af ophold, for at tilpasse din personlige smag. De 60 rummelige etværelses fritstående pavilloner (Leeward & Windward) tilbyder en overbærende plads til at slappe af og koble fra. Man kan vælge imellem en pavillon med soldæk, eller en pavillon med ’infinity’ pool der får himmel og vand til at syne som går de i et. Sidst men ikke mindst, er der den kompromisløse luksus strandvilla med egen gæstepavillon, privat stor pool og imponerende udsigter. Lige gyldigt hvilket ophold du vælger, hører der privat transfer med på øen, måltider på begge Qualia restauranterne, ikke alkoholiserede drikkevarer, plus fri adgang til egen elektriske golf buggy med plads til to personer, der giver mulighed for at opleve øen i et afslappet tempo.

Ring 39 618 618 – eller skriv, så vender vi hurtigt tilbage.