Baros - Essensen af Maldiverne

For parret der ønsker privatliv, romantiske middage og sjælefred.

På Baros kan I opleve en verden af uendelig afslapning og udsøgt gastronomi. Det lille eksklusive resort er et de mest romantiske I kan finde på Maldiverne - og faktisk også i verden. I 2017 fik Baros tildelt prisen for verdens mest romantiske resort af World Travel Awards.

Baros ligger ved den smukkeste lagune, der byder på et væld af fantastisk marineliv og det smukkeste husrev - her kan I snorkle og dykke som hjertet lyster. Selve øen byder også på en charmerende flora trods sin forholdsvis lille størrelse. Det tager ca. 10 minuter at krydse øen - I skal derfor ikke være bange for at fare vild.

Baros er for jer der ønsker gode stunder, totalt privatliv og samvær i idylliske omgivelser. De store Villaer taler for sig selv, og alt er af højeste kvalitet. Gastronomien er fantastisk - uanset om I vælger at spise I jeres egen villa, på en af restauranterne eller måske til havs.

Baros ligger i den sydlige ende af North Malé Atollen og kun 25 minutter væk i speedbåd fra Male.

Priser og afrejseperioder:
15. juni  – 24. juli 2018
Fra kr. 24.500 pr. person, når to voksne rejser sammen.

25. juli – 31. august 2018
Fra kr. 29.900 pr. person, når to voksne rejser sammen.

Rejsen inkluderer:
- Fly København – Maldiverne t/r med Qatar Airways
- 7 nætter i en Deluxe villa 
- Halvpension (morgen og aftensmad) på Lime
Speedboat transfer til- og fra Male lufthavn

Baros

At bo på Baros hotellet er at opleve luksus, udført i naturlige elementer som træ, sten og kokosnødsstrå. Villaerne ligger på stænger i lagunen eller på kanten af ​​havet.

Hyggeligt og æstetisk interiør

Interiøret er oversvømmet i naturligt lys. Stemningen er romantisk, sanselig og intim. Teknologi forbedrer de klassiske og de naturlige elementer, hvor fokus er på ægthed, kreativitet og æstetik.

Restauranterne er stilfulde og elegante og tilbyder nicher eller privatliv med en klassisk kombination af kontinentale og orientalske retter - atmosfæren fremkalder samtale og romantik.

Dagdrøm hver dag med en siesta

Baros har også et roligt spa, hvor overbærenhed og tid lader sig vente på dig. Atmosfæren er frisk og levende. Der er et rummeligt miljø, der tilbyder den sjældne følelse af sensation som om du har al tiden i verden til dagdrøm og siesta. Behandlingsritualerne er baseret på sensuelt sommeliv - at genskabe balance og lethed af at være til.

 

Livsnydere kan starte her,
Kontakt Lykke

Ring 39 618 618 – eller skriv, så vender vi hurtigt tilbage.