Juletilbud - Baros

JULETILBUD | DRØMMER DU OM EN HVID STRAND TIL JUL?

I takt med at dagene bliver kortere og mørkere er det let at drømme sig til hvide sandstrande og varme aftener ved turkist vand. Og med de mange forbud og restriktioner for tiden, kan en pause fra hverdagen være tiltrængt. Derfor har vi arrangeret to juletilbud til Maldiverne, som I kan besøge over julen.Vi har sørget for 7 nætter / 8 dage på Baros over Julen.

Tre år i træk er Baros kåret som det mest romantiske sted i det Indiske Ocean. De betagende, hvide sandstrande og den smukke korallagune er det perfekte sted at nyde nogle rolige juledage med tid til hinanden.

Du får:

  • Stor, dejlig Beach Villa på perlemorshvid strand
  • Gourmet-halvpension
  • Privat speedbåd transfer fra Male til og fra Baros
  • Fly tur/retur med Qatar Airways


Pris per person fra:

  • Business Class: 52.950 kr. - UDSOLGT
  • Economy Class: 31.950 kr.

Priserne er baseret på ophold fra d. 18. til 25. december 2020

CORONAFORBEHOLD:
Det er vigtigt for os at understrege, at vi kun gennemfører rejsen, så længe det kan ske i overensstemmelse med gældende regler og regulativer. Hvis ikke rejsen kan gennemføres, bliver den ombooket eller refunderet efter aftale. I efterårsferien rejste flere af vores kunder med til Maldiverne. Én af dem har delt sin rejseoplevelse:

“Vi havde mange overvejelser om, hvorvidt det var forsvarligt at tage vores familie med tre børn med til Maldiverne i efterårsferien ift. COVID-19. Men Christina hos Discovery Travel var utrolig dygtig til at finde reelle informationer om status på Maldiverne og resortet. Vi følte, at vi fik en meget ærlig og åben vejledning, og uden den ville vi ikke havde taget afsted. [...] Udover at have haft en unik ferie tog vi hjem med en følelse af, at vi reelt har bidraget til denne del af verden, som pt. oplever en stor krise pga. manglende turister.”

Læs hele udtalelsen og mere om vores coronaforbehold her

Baros

For dem der ønsker privatliv, romantiske middage og sjælefred.

På Baros kan I opleve en verden af uendelig afslapning og udsøgt gastronomi. Det lille eksklusive resort er et de mest romantiske I kan finde på Maldiverne - og faktisk også i verden. I 2017 fik Baros tildelt prisen for verdens mest romantiske resort af World Travel Awards.

Baros ligger ved den smukkeste lagune, der byder på et væld af fantastisk marineliv og  nok et af de smukkeste husrev på Maldiverne - her kan I snorkle og dykke som hjertet lyster. Selve øen byder også på en charmerende flora trods sin forholdsvis lille størrelse. Det tager ca. 10 minuter at krydse øen - I skal derfor ikke være bange for at fare vild.

Baros er for jer der ønsker gode stunder, totalt privatliv og samvær i idylliske omgivelser. De store Villaer taler for sig selv, og alt er af højeste kvalitet. Gastronomien er fantastisk - uanset om I vælger at spise I jeres egen villa, på en af restauranterne eller måske til havs.

Baros ligger i den sydlige ende af North Malé Atollen og kun 25 minutter væk i speedbåd fra Male.

Børn skal være min. 8 år ved ophold på Baros.

 

Ring 39 618 618 – eller skriv, så vender vi hurtigt tilbage.