Julerejse til Baros

JULETILBUD | DRØMMER DU OM EN HVID STRAND TIL JUL?

I takt med at dagene bliver kortere og mørkere er det let at drømme sig til hvide sandstrande og varme aftener ved turkist vand. Derfor har vi arrangeret et juletilbud til Maldiverne, som I kan besøge over julen.

Du får:

  • Stor, dejlig Deluxe Beach Villa på perlemorshvid strand
  • Gourmet-halvpension
  • Privat speedbåd transfer fra Male til og fra Baros
  • Fly tur/retur med Turkish Airlines


Pris pr. person fra kr. 49.900 baseret på ophold fra 20. - 27. december 2021

Baros

For dem der ønsker privatliv, romantiske middage og sjælefred.

På Baros kan I opleve en verden af uendelig afslapning og udsøgt gastronomi. Det lille eksklusive resort er et de mest romantiske I kan finde på Maldiverne - og faktisk også i verden. I 2017 fik Baros tildelt prisen for verdens mest romantiske resort af World Travel Awards.

Baros ligger ved den smukkeste lagune, der byder på et væld af fantastisk marineliv og  nok et af de smukkeste husrev på Maldiverne - her kan I snorkle og dykke som hjertet lyster. Selve øen byder også på en charmerende flora trods sin forholdsvis lille størrelse. Det tager ca. 10 minuter at krydse øen - I skal derfor ikke være bange for at fare vild.

Baros er for jer der ønsker gode stunder, totalt privatliv og samvær i idylliske omgivelser. De store Villaer taler for sig selv, og alt er af højeste kvalitet. Gastronomien er fantastisk - uanset om I vælger at spise I jeres egen villa, på en af restauranterne eller måske til havs.

Baros ligger i den sydlige ende af North Malé Atollen og kun 25 minutter væk i speedbåd fra Male.

Børn skal være min. 8 år ved ophold på Baros.

 


Kontakt christina

Ring 39 618 618 – eller skriv, så vender vi hurtigt tilbage.