Paradis bliver et lidt forslidt ord, når talen falder på ferierejsemål. En hæderlig strand og et par palmer, og så er vi pludselig i paradis, ikke? Undskyld, venner, men Maldiverne er altså i en helt anden liga. Her er hundredvis af blændende, hvide strande med det blødeste sand. Kilometervis af stolt vajende palmer. Vand så krystalklart, at du kan skelne alle de små, farvestrålende fisk, der cirkler om dine tæer. Konstante varmegrader, som kun kan beskrives med ét ord: Ah! Læs mere

Barfodsparadis

Når du én gang har været på Maldiverne, vil vi vove den påstand, at du selv kommer til at bruge p-ordet. Mange gange endda: Strandparadis. Barfodsparadis. Dykke- og snorkleparadis. Palmeparadis. Madparadis. Jeg-vil-aldrig-nogensinde-hjem-igen-paradis.

Apropos barfodsparadis: Mottoet på Maldiverne hedder ’No news, no shoes’.

Maldiverne består af små 1.200 koraløer eller atoller, som ligger i Det Indiske Ocean. Kun 200 er beboet, heraf er godt 100 omdannet til luksuøse resorts. Af ørigets 350.000 indbyggere bor en tredjedel i hovedstaden Malé. Hovederhvervene er fiskeri, kokosolieproduktion – og turisme. Sidstnævnte skyldes givetvis, at både luften og vandet her holder en temperatur på 30 behagelige grader året rundt.

Designerbungalows i verdensklasse

Efter ankomsten til den lille lufthavn i Malé er der typisk to muligheder for at tage videre til dit resort. Enten en majestætisk tur i vandflyver. Eller en skøn sejltur på 20-30 minutter. Når du lander, står ledelsen for hotellet parat og modtager dig som en royal gæst. Servicen på Maldiverne er i særklasse.

Spørgsmålet er nu: Vil du nu helst bo på stranden – eller i 250 m2 store bungalows på pæle ude i vandet? Uanset hvad er der et gennemgående træk ved de hoteller, Peacock Travel har valgt:

Indretningen er altid smagfuld og autentisk med udgangspunkt i den omkringliggende natur og de lokale fiskerbåde. Du kan bo i hypermoderne designervillaer, som ligner noget fra de glittede livsstilsmagasiner. Eller i enorme bungalows bygget af teak, kokos og drivtømmer med den varmeste tropiske udstråling. Uanset om du vælger det, der kunne være opført af Le Corbusier - eller af Robinson Crusoe på en god dag - kan du trygt regne med, at her er alle moderne bekvemmeligheder. I den absolutte luksusklasse.

Tiden flyver afsted

Der går aldrig mere end et par minutter, fra du får lyst til et dyp, før du er i vandet på Maldiverne. Vil du bare bade? Snorkle? Dykke? Sejle katamaran? Meget kan du gøre på egen hånd, andet kan vores resorts arrangere for dig, fx i form af professionelle dykkerture, så du kan udforske de tusinde fiskearter på Maldivernes havbund. Eller hvad med en altid vellykket fisketur eller en delfinsafari…

Dagene flyver afsted. Sport på stranden. En god bog fra resortets bibliotek. En omgang maldivisk sandmassage. Og lækker, lækker mad fyldt med vitaminer og smag: Tropiske frugter. Fisk og skaldyr lige hevet op af havet. Kød på grillen. Sprøde grøntsager. Iskoldt vand og altid matchende vine.

Du kan godt se det, ikke? Book hellere en uge ekstra.

Gili Lankanfushi

Gili Lankanfushi

Maldiverne, Indiske Ocean

Kåret som et af verdens bedste resorts. Oplev det indbydende Gili Lankanfushi på Maldiverne i deres kæmpe villaer på pæle. 

Milaidhoo

Milaidhoo

Maldiverne, Indiske Ocean

Milaidhoo Island Maldives – en smag af det sande Maldiverne. Nok et af Maldivernes smukkeste resorts med beliggenhed på Baa atollen. Resortet excellerer på alle punkter – uden at være prætentiøst. Milaidhoo består udelukkende af store rummelige og lyse villaer, med beliggenhed på stranden eller i direkte vandet – alle med privat pool og panorama udsigt.

Soneva Jani

Soneva Jani

Maldiverne, Indiske Ocean

Soneva Jani er Peacock Travels nyeste resort på Maldiverne, hvor du bliver forkælet med en unikke oplevelser, bl.a. i de store, moderne villaer i den private lagune med krystalklart vand. Et ophold på Soneva Jani er et must i 2018.

Soneva Fushi

Soneva Fushi

Maldiverne, Indiske Ocean

Soneva Fushi i Maldiverne er den ultimative øoplevelse. Her begynder eventyret med en tredive minutters vandflyvning fra Male.

Baros

Baros

Maldiverne, Indiske Ocean

Baros er et gemmested i omgivelser hvor øen i sig selv er omgivet af hvid sandstrand og krystalklart vand.

The Nautilus Maldives

The Nautilus Maldives

Maldiverne, Indiske Ocean

Total frihed fra tid og dagligdagens strabadser – velkommen til The Nautilus Maldives.

COMO Maalifushi

COMO Maalifushi

Maldiverne, Indiske Ocean

COMO Maalifushi er et luksuriøst hotelophold og er indbegrebet af ånden i det Indiske Ocean. Den elegante indretning har referencer til den lokale arkitektur og afspejler øens smukke omgivelser.

One&Only Reethi Rah

One&Only Reethi Rah

Maldiverne, Indiske Ocean

Kun ganske få hoteller i verden får æren af at blive optaget i 'The World's Best Family Hotels’ udarbejdet af Condé Nast Traveller. Men One&Only Reethi Rah er også noget helt særligt, beliggende på sin helt egen ø med 6 kilometer kridhvid sandstrand fordelt på 12 forskellige strande.

Amilla Fushi

Amilla Fushi

Maldiverne, Indiske Ocean

Amilla Fushi er et intimt, tidløst sted, der ikke handler om trend men alene livsstil. Resortet er placeret i ’UNESCO’S’ biosfærereservat Baa Atoll, som er en af de 26 naturlige atoller i det Indiske Ocean.

Cheval Blanc Randheli

Cheval Blanc Randheli

Maldiverne, Indiske Ocean

Cheval Blanc Randheli finder I på en af de skønneste øer i Noonu atollen, og resortet er muligvis noget af det bedste I finder i Det Indiske Ocean. Når kun det bedste er godt nok, er Cheval Blanc Randheli et naturligt valg.

COMO Cocoa Island

COMO Cocoa Island

Maldiverne, Indiske Ocean

COMO Cocoa Island byder på ægte cast-away stemning, smukke water villaer og flere husrev. Perfekt for par.

Constance Halaveli Resort

Constance Halaveli Resort

Maldiverne, Indiske Ocean

Et vidunderligt resort for ro og romantik. Kun 86 eksklusive villaer, gastronomi, spa og snorkling.

Kudadoo Private Island

Kudadoo Private Island

Maldiverne, Indiske Ocean

Et unikum i Det Indiske Ocean. Nyd godt af deres AAA koncept og oplev sjælefred på et nyt niveau.

Patina Maldives

Patina Maldives

Maldiverne, Indiske Ocean

Et spektakulært og bæredygtig resort med stilfulde villaer på bountystrand eller på pæle over det turkisblå vand.

Vakkaru Maldives

Vakkaru Maldives

Maldiverne, Indiske Ocean

Vakkaru Maldives er noget af det grønneste og mest frodige man kan opleve på Maldiverne. Sandet er af den fineste standard, og føles helt rigtigt mellem tæerne. Bedre bliver det næsten ikke.

Waldorf Astoria Maldives

Waldorf Astoria Maldives

Maldiverne, Indiske Ocean

Elegant resort på Maldiverne med silkeblødt sand og krystalblåt vand. Luksus spa, gastronomi og ægte Waldorf Astoria-service.