Cheval Blanc Randheli

Omgivet af det skønneste turkisblå hav, ligger Noonu atollen – en utrolig velpræserveret og eksotisk oase. De frodige grønne øer er en fryd for alle sanser og grundet de omkringliggende rev, ligger de godt beskyttet.

Dejligt resort i det Indiske Ocean

Cheval Blanc Randheli finder I på en af de skønneste øer i atollen, og resortet er muligvis noget af det bedste I finder i Det Indiske Ocean. Cheval Blanc Randheli er et utrolig luksuriøst hideaway der byder på privatliv i eksotiske og eksklusive omgivelser. I vil opleve en overflod af hygge, privatliv og afslappethed uanset hvor I befinder jer på øen. 

Omgivelserne byder på en blanding af charmerende palmetræer, tropiske farverige blomster og kridhvide sandstrande, hvor det lune sand føles helt rigtigt under tæerne. Bevæger I jer ud i det turkisblå vand, vil I opleve en verden af farverige fisk, rokker og havskildpadder.  Med kun 10 minutters sejlads kan I også besøge øen Maakurandhoo. Øen byder på en spændende flora, og med en spadsertur ned langs øens idylliske bountystrande, er det næsten umuligt ikke at drage tanker til Robinson Crusoe.

Cheval Blanc Randheli byder på kun 45 store villaer, alle designet med en åben og lys rumfordeling. I bor en Water Villa med en helt fantastisk udsigt samt en 12 meter lang infinity-pool. På villaens store trædæk finder I også spisebord og solsenge. Ønsker I at tage en dukkert og udforske marinelivet, kan I bare hoppe direkte i vandet fra jeres villa – bedre bliver det næsten ikke. Water Villaen er jeres fristed, hvor I kan nyde den gode afslappede feriestemning i total fred og ro. 

Skøn fransk cousine

Noget af det vigtigste på en ferie som denne, er selvfølgelig gastronomien – og her skuffer Cheval Blanc Randheli bestemt ikke. På resortet finder I nemlig en af de bedste og mest anerkendte restauranter på Maldiverne; Le 1947. Restauranten er navngivet efter Château Cheval Blanc’s mest prestigefulde og eftersøgte årgang. Her kan I opleve helt op til 9-retters menuer der vil tage jer på et gastronomisk eventyr. Køkkenet byder på fransk cousine med et hint af det lokale køkken og dets ingredienser. I er med sikkerhed i gode hænder, hvor de kreative kokke vil tage jeres sanser på en spændende rejse. 

Le 1947 er et must at besøge, og udover denne, finder I også tre andre skønne spisesteder. Her kan I blandt andet nyde asiatiske delikatesser, lokal ”seafood” samt  et klassisk Middelhavskøkken. Udover det store udvalg af restauranter, har I også mulighed for at spise hjemme i jeres villa, hvor I kan vælge delikate retter fra et omfattende menu kort.  Har i særlige ønsker til en privat middag, f.eks. på stranden, kan dette selvfølgelig også lade sig gøre.

Bliv forkælet i spaen

Et andet must på ferien, er selvfølgelig et besøg på Cheval Blanc Spa. Spaen er et ”hideaway i et hideaway” da det ligger på en separat ø, dedikeret til nydelse, sundhed og total afslapning. Spaens behandlinger er udviklet i samarbejde med mærket Guerlain og de produkter der bruges, finder I kun på Randheli.

Når kun det bedste er godt nok, er Cheval Blanc Randheli et naturligt valg.

 


Kontakt christina

Ring 39 618 618 – eller skriv, så vender vi hurtigt tilbage.