Sensommerferie for par på COMO Cocoa Island

Pris for 2 personer fra kr. 69.950

Prisen er baseret på to voksne der rejser sammen indtil d. 30. september 2022.

Rejsen inkluderer: 

  • Fly tur/retur mellem København og Male med Qatar Airways på økonomiklasse
  • Lufthavnsskatter
  • Speedbåd tur/retur mellem Male og COMO Cocoa Island
  • 7 nætter i en Dhoni Loft Water villa
  • Halvpension
  • Bidrag Rejsegarantifonden

COMO Cocoa Island

I mærker med det samme ”cast-away” stemningen, når I ankommer til COMO Cocoa Island. Den næste reaktion er helt sikkert wauw! Sådan virker det lille, private ø-resort på Maldiverne på alle gæster. Og med rette.

Øen, der er 500 meter lang og 80 meter bred, lyder måske ikke af meget. Men når hver en kvadratmeter er fyldt med skønhed til alle sider og omfavnet af smukke kalejdoskopiske farver, så er rammerne som skabt til den perfekte ferie.

Find fred og privatliv på COMO Cocoa

COMO Cocoa Island er for jer, der sætter stor pris på fred, privatliv og chancen for ikke at lave ret meget andet end at snorkle i de smukke husrev, gå ture på den silkebløde sandstrand, blive forkælet i spaen, nyde god mad, sejle i kajak eller nyde udsigten til det azurblå hav fra jeres vidunderlige water villa.

3 fantastiske husrev lige udenfor døren

COMO Cocoa Island ligger blot 30 minutter i speedbåd fra Malé lufthavn. På ø-resortets vestlige side ligger Kandooma Channel, som anses for at være et af de bedste dykkersteder i Maldiverne. Como Cocoa har derudover hele tre forskellige husrev, der er perfekte til snorkling: Shambhala Reef, der strækker sig ud langs en lang, smuk sandbanke, Bay Reef og Como Reef. Fra havoverfladen kan I bl.a. nyde synet til koraller, klovnefisk, de harmløse revhajer, blæksprutter, rokker, bannerfisk, dragefisk og naturligvis skildpadder.

Water Villa med havudsigt

Resortet har 33 fantastiske villa - alle på pæle over det azurblå vand. Flere er bygget efter inspiration fra de ikoniske dhoni-både, som bruges af de lokale fiskere.
I de skønne villaer er der smuk loft til kip, og fra det hævede platau har I fuld udsyn til vandet fra jeres seng. Fra den private terrasse er der bygget en trappe ned til de lune, krystalklare vand, hvor der ikke er langt til de farverige fisk i husrevet.
Dhoni Water villaer fra 75-123 m2 med terrasse. Water villaer med egen pool og hhv. 1., 2. og 3 værelser fra 125-590 m2.

Adspredelser og aktiviteter

Resortets vidunderlige restaurant Ufaa byder på yderst velsmagende retter fra både det lokale, regionale og fra Middelhavets køkken. Frisk fisk og skaldyr er en naturlig del af menuen ligesom alternativer fra COMO Shambhalas ernæringskoncept, hvor maden er rå, dampet eller grillet ud fra de bedste sundhedsmæssige fordele. 
I Faru Bar mikses forfriskende cocktails, serveres skønne vine og lette snacks.

Tal med os, hvis I ønsker at bestille en romantisk middag eller champagnemorgenmad på sandbanken.

Ud på eventyr på havet

Kajakker, windsurfing, paddleboards og snorkeludstyr er altid til fri afbenyttelse. Derudover kan I book dykkerture, leje en båd eller yacht med kaptajn, få timer i katamaran eller kitesurfing, tage på fisketur eller booke en tur med picnic og snorkling med hvalhajer. 

Selvforkælelse i COMO Shambhala

På Maldiverne foregår selvforkælelsen ikke kun i water villaen, blandt havets dyreliv og med himmelske mundfulde i restauranten. Selvforkælelsen fortsætter i høj grad i COMO Cocoa Islands smukke wellness afdeling, hvor ultimative krops- og ansigtsbehandlinger, afslappende bade og velgørende massager hører til blandt valgmulighederne.
Selvforkælelsen kan også være at deltage i yoga eller pilates. Sætte pulsen i vejret i fitness afdelingen eller ned i den varme hydroterapi pool.


Kontakt christina

Ring 39 618 618 – eller skriv, så vender vi hurtigt tilbage.