Gili Lankanfushi

2. januar 2019 udbrød der brand på Gili Lankanfushi, og med 7 nedbrændte villaer, samt deres ene restaurant, er Gili Lankanfushi indtil videre lukket for gæster.

Vi holder tæt kontakt til Gili Lankanfushi, og vil løbende opdatere vores hjemmeside med, hvordan renoveringen skrider frem, og hvornår de regner med at åbne igen.

Kåret som bedste hotel i verden. Ferie på endnu et af "Verdens bedste resorts". Oplev det indbydende Gili Lankanfushi på Maldiverne i deres kæmpe villaer på pæle. 

Forestil dig Robinson Crusoe i det 21. århundrede…

Han ville uden tøven bosætte sig på luksusresortet Gili Lankanfushi i det pragtfulde klima på Maldiverne, hvor der aldrig er hverken for koldt eller for varmt, bare dejligt. Himlen er blå, vandet azurblåt, og under fodsålerne er det hvide sand så blødt, at du kan glemme skoene i lufthavnen.

Faktisk er 7 af de ca. 50 kolossale bungalows, der står på pæle i vandet, opkaldt efter Crusoe, fordi de ligger så isoleret, at de kun kan nås med båd. Sætter du pris på privatliv, er det her, det (ikke) sker. De andre bungalows har skam også masser af privatliv, selv om det er muligt at spadsere ud til dem på lange træbroer. For med 220-250 m2 og afskærmede terrasser i det lækreste træ mærker du ikke meget til resortets øvrige gæster.

Kæmpevillaerne er smagfuldt indrettet med badeværelser både inde og ude, fan, aircon, egen espressomaskine og satellit-tv, hvis du mod forventning skulle kede dig en aften. Om du skal sove inde i den enorme seng med havudsigt eller udenfor på en af terrasserne, kan du jo spille terning med din udkårne om.

Badning og snorkling er to af grundene til at vælge netop Gili Lankanfushi. Du stiger bare ned ad din egen private trappe, så er du i det skønneste, rene vand – og har du masken på, vil du opdage, at der svømmer små fisk i alskens farver rundt under dit hus.

Efter en uge kan selv paradis trænge til lidt fornyelse. Jamen, så henvender du dig da bare i PADI dykkercentret, tager en sejltur på en af katamaranerne, windsurfer en times tid eller snupper et spil tennis eller volleyball. Du kan også låne bøger og cd’er, hvis det skal være lidt oldschool.

Inden maden er det tid til en omgang spa i luksusklassen. Under massagebriksene er gulvet af glas, hvilket giver en helt egen sensuel stemning. Glæd dig også til ægte maldivisk sandmassage…

Al den friske luft og vandgang giver appetit, og Gili Lankanfushi kræser virkelig om sine gæster. På de tre restauranter – The Main Restaurant (hvor du indtager de opulente morgenanretninger), By The Sea og Overwater Grill – er der utallige valgmuligheder mellem fisk, skaldyr, kød og grønt tilberedt på lokal manér, japansk, sågar peruviansk. Vinkælderen er selvklart excellent og har flaskerne, der matcher maden.

I kan også få maden serveret i jeres villa eller på en sandbanke ude i havet. Alt lader sig gøre; det er bare at spørge. Jeres butler hedder Mr. Friday – opkaldt efter Robinson Crusoes trofaste ven – og han er rede dag og nat. Intet ønske er for stort, intet for småt. Mr. Friday arrangerer udflugter, sejlture og passer gerne ungerne, mens I hygger jer med et romantisk solnedgangs-cruise for to.

Velkommen til Gili Lankanfushi.

 

Livsnydere kan starte her,
Kontakt Lykke

Ring 39 618 618 – eller skriv, så vender vi hurtigt tilbage.