Gili Lankanfushi

Oplev resortet Gili Lankanfushi, som er kåret til at være "Verdens bedste resort" på Maldiverne med sine kæmpe villaer på pæle.

Robinson Crusoe i det 21. århundrede

Forestil dig Robinson Crusoe i det 21. århundrede. Han ville uden tøven bosætte sig på luksusresortet Gili Lankanfushi i det pragtfulde klima på Maldiverne, hvor der aldrig er hverken for koldt eller for varmt, bare dejligt. Himlen er blå, vandet azurblåt, og under fodsålerne er det hvide sand så blødt, at du kan glemme skoene i lufthavnen.

Privatliv i paradis

Faktisk er 7 af de ca. 50 kolossale bungalows, der står på pæle i vandet, opkaldt efter Crusoe, fordi de ligger så isoleret, at de kun kan nås med båd. Sætter du pris på privatliv, er det her, det (ikke) sker. De andre bungalows har skam også masser af privatliv, selv om det er muligt at spadsere ud til dem på lange træbroer. For med 220-250 m2 og afskærmede terrasser i det lækreste træ mærker du ikke meget til resortets øvrige gæster.

Nyd alle moderne fasciliteter

Kæmpevillaerne er smagfuldt indrettet med badeværelser både inde og ude, fan, aircon, egen espressomaskine og satellit-tv, hvis du mod forventning skulle kede dig en aften. Om du skal sove inde i den enorme seng med havudsigt eller udenfor på en af terrasserne, kan du jo spille terning med din udkårne om.

Sjove aktiviteter til lands og til vands

Badning og snorkling er to af grundene til at vælge netop Gili Lankanfushi. Du stiger bare ned ad din egen private trappe, så er du i det skønneste, rene vand – og har du masken på, vil du opdage, at der svømmer små fisk i alskens farver rundt under dit hus. Efter en uge kan selv paradis trænge til lidt fornyelse. Jamen, så henvender du dig da bare i PADI dykkercentret, tager en sejltur på en af katamaranerne, windsurfer en times tid eller snupper et spil tennis eller volleyball. Du kan også låne bøger og cd’er, hvis det skal være lidt oldschool. Inden maden er det tid til en omgang spa i luksusklassen. Under massagebriksene er gulvet af glas, hvilket giver en helt egen sensuel stemning. Glæd dig også til ægte maldivisk sandmassage.

Gastronomi for den kræsne

Al den friske luft og vandgang giver appetit, og Gili Lankanfushi kræser virkelig om sine gæster. På de tre restauranter – The Main Restaurant (hvor du indtager de opulente morgenanretninger), By The Sea og Overwater Grill – er der utallige valgmuligheder mellem fisk, skaldyr, kød og grønt tilberedt på lokal manér, japansk, sågar peruviansk. Vinkælderen er selvklart excellent og har flaskerne, der matcher maden.

Hils på Mr. Friday

I kan også få maden serveret i jeres villa eller på en sandbanke ude i havet. Alt lader sig gøre; det er bare at spørge. Jeres butler hedder Mr. Friday – opkaldt efter Robinson Crusoes trofaste ven – og han er rede dag og nat. Intet ønske er for stort, intet for småt. Mr. Friday arrangerer udflugter, sejlture og passer gerne ungerne, mens I hygger jer med et romantisk solnedgangs-cruise for to.

Velkommen til Gili Lankanfushi.

 

 

Ring 39 618 618 – eller skriv, så vender vi hurtigt tilbage.