Maldiverne – 25 pct. rabat - last minute

Gili Lankanfushi - Et ægte barfodsparadis i bedste afslappende stil - last minute. 

Udnyt det ekstraordinære tilbud til et af Maldivernes mest pragtfulde barfods-resorts, hvor I kommer helt ned i gear, får slappet af i solen, alt imens I bliver forkælet af jeres dedikeret butler. Rejs nu og til 14. december 2017. 

Frapris pr. person ved 2 vokse 34.500 kr. 

Rejsen inkluderer: 
- Flybillet København - Maldiverne t/r. med Qatar Airways 
- Speedbåd lufthavnen - Gili Lankanfushi t/r.
- 7 nætter inkl. halvpension i en Villa Suite - 25 pct. fratrukket. 
- 1 x undervisning i gourmet madlavning.

Ring for andre tilbud til familier.

TripAdvisor tildelte Gili Lankanfushi på Maldiverne den fornemmeste udnævnelse som bedste hotel i 2015. Gili Lankanfushi er det ægte barfodsparadis, som vi alle drømmer om. Helt kridhvide strande og azurblåt hav, hyggelige sandstier mellem de svajende palmetræer på øen. Her finder I også masser af privatliv samt højeste serviceniveau. 

Allerede ved ankomsten i speedbåden, på vej til Gili Lankanfushi gemmes skoene langt væk i en pose, og tages først på igen ved hjemrejsen. Under hele opholdet praktiseres mottoet ”no news, no shoes”og det fungere yderst vellykket. Alle går rundt i bare tæer. Under opholdet får I tildelt jeres ”Friday” som er jeres personlige kontaktperson på Gili Lankanfushi, som hjælper jer med alt.Villaerne der står på pæle i havet er store, åbne med masser af lys og luft – og I kan herfra følge med i de forskellige farverige fisk, småhajer og skildpaddernes færden mellem koralrevet. Maden er et kapitel for sig selv. Ved morgenmaden står kokkene klar til at lave æggene, akkurat som I gerne vil have det, samt I kan vælge mellem retter fra alverdens lande. Det samme er gældende til frokost og middag, hvor især den japanske restaurant er meget populær.  

 

Gili Lankanfushi

Forestil dig Robinson Crusoe i det 21. århundrede…

Han ville uden tøven bosætte sig på luksusresortet Gili Lankanfushi i det pragtfulde klima på Maldiverne, hvor der aldrig er hverken for koldt eller for varmt, bare dejligt. Himlen er blå, vandet azurblåt, og under fodsålerne er det hvide sand så blødt, at du kan glemme skoene i lufthavnen.

Faktisk er 7 af de ca. 50 kolossale bungalows, der står på pæle i vandet, opkaldt efter Crusoe, fordi de ligger så isoleret, at de kun kan nås med båd. Sætter du pris på privatliv, er det her, det (ikke) sker. De andre bungalows har skam også masser af privatliv, selv om det er muligt at spadsere ud til dem på lange træbroer. For med 220-250 m2 og afskærmede terrasser i det lækreste træ mærker du ikke meget til resortets øvrige gæster.

Kæmpevillaerne er smagfuldt indrettet med badeværelser både inde og ude, fan, aircon, egen espressomaskine og satellit-tv, hvis du mod forventning skulle kede dig en aften. Om du skal sove inde i den enorme seng med havudsigt eller udenfor på en af terrasserne, kan du jo spille terning med din udkårne om.

Badning og snorkling er to af grundene til at vælge netop Gili Lankanfushi. Du stiger bare ned ad din egen private trappe, så er du i det skønneste, rene vand – og har du masken på, vil du opdage, at der svømmer små fisk i alskens farver rundt under dit hus.

Efter en uge kan selv paradis trænge til lidt fornyelse. Jamen, så henvender du dig da bare i PADI dykkercentret, tager en sejltur på en af katamaranerne, windsurfer en times tid eller snupper et spil tennis eller volleyball. Du kan også låne bøger og cd’er, hvis det skal være lidt oldschool.

Inden maden er det tid til en omgang spa i luksusklassen. Under massagebriksene er gulvet af glas, hvilket giver en helt egen sensuel stemning. Glæd dig også til ægte maldivisk sandmassage…

Al den friske luft og vandgang giver appetit, og Gili Lankanfushi kræser virkelig om sine gæster. På de tre restauranter – The Main Restaurant (hvor du indtager de opulente morgenanretninger), By The Sea og Overwater Grill – er der utallige valgmuligheder mellem fisk, skaldyr, kød og grønt tilberedt på lokal manér, japansk, sågar peruviansk. Vinkælderen er selvklart excellent og har flaskerne, der matcher maden.

I kan også få maden serveret i jeres villa eller på en sandbanke ude i havet. Alt lader sig gøre; det er bare at spørge. Jeres butler hedder Mr. Friday – opkaldt efter Robinson Crusoes trofaste ven – og han er rede dag og nat. Intet ønske er for stort, intet for småt. Mr. Friday arrangerer udflugter, sejlture og passer gerne ungerne, mens I hygger jer med et romantisk solnedgangs-cruise for to.

Velkommen til Gili Lankanfushi.

 

Ring 39 618 618 – eller skriv, så vender vi hurtigt tilbage.