Gili Lankanfushi - Maldiverne i bedste Robinson Crusoe stil

Oplev et af Maldivernes mest pragtfulde barfods-resorts, hvor I kommer helt ned i gear, får slappet af i solen, alt imens I bliver forkælet af jeres dedikeret butler.

TripAdvisor tildelte Gili Lankanfushi på Maldiverne den fornemmeste udnævnelse som bedste hotel i 2015. Gili Lankanfushi er det ægte barfodsparadis, som vi alle drømmer om. Helt kridhvide strande, azurblåt hav og hyggelige sandstier mellem de svajende palmetræer på øen. Her vil I finde masser af privatliv samt det højeste serviceniveau. 

Allerede ved ankomsten i speedbåden gemmes skoene langt væk i en pose, og tages først på igen ved hjemrejsen. Under opholdet praktiseres mottoet ”no news, no shoes” og det fungerer yderst vellykket. I får også tildelt jeres egen private ”Friday”, som er jeres personlige kontaktperson på Gili Lankanfushi - han hjælper jer med alt.

Villaerne, der står på pæle i havet, er store og åbne med masser af lys og luft – og I kan herfra følge med i de forskellige farverige fisk, småhajer og skildpaddernes færden mellem koralrevet.

Maden er et kapitel for sig selv. Ved morgenmaden står kokkene klar til at lave æggene, akkurat som I gerne vil have det, samt I kan vælge mellem retter fra alverdens lande. Det samme er gældende til frokost og middag, hvor især den japanske restaurant er meget populær.  

Gili Lankanfushi - Et ægte barfodsparadis i bedste afslappende stil. 

Afrejseperioder & priser:
9. maj 2019 – 30. sep. 2019.
Fra kr. 33.500 pr. person når to voksne rejser sammen.
Rejsen skal bestilles senest den 30.november 2018.

Rejsen inkluderer:
- Fly København – Male t/r
- Transfer med speedbåd fra Male til Gili Lankanfushi t/r
- 7 nætter med halvpension i en Villa suite

Kontakt for priser i andre perioder

Livsnydere kan starte her,
Kontakt Lykke

Ring 39 618 618 – eller skriv, så vender vi hurtigt tilbage.