Maldiverne i bedste Robinson Crusoe stil

Oplev et af Maldivernes mest pragtfulde barfods-resorts, hvor I kommer helt ned i gear, får slappet af i solen, alt imens I bliver forkælet af jeres dedikeret butler.

TripAdvisor tildelte Gili Lankanfushi på Maldiverne den fornemmeste udnævnelse som bedste hotel i 2015. Gili Lankanfushi er det ægte barfodsparadis, som vi alle drømmer om. Helt kridhvide strande, azurblåt hav og hyggelige sandstier mellem de svajende palmetræer på øen. Her vil I finde masser af privatliv samt det højeste serviceniveau. 

Allerede ved ankomsten i speedbåden gemmes skoene langt væk i en pose, og tages først på igen ved hjemrejsen. Under opholdet praktiseres mottoet ”no news, no shoes” og det fungerer yderst vellykket. I får også tildelt jeres egen private ”Friday”, som er jeres personlige kontaktperson på Gili Lankanfushi - han hjælper jer med alt.

Villaerne, der står på pæle i havet, er store og åbne med masser af lys og luft – og I kan herfra følge med i de forskellige farverige fisk, småhajer og skildpaddernes færden mellem koralrevet.

Maden er et kapitel for sig selv. Ved morgenmaden står kokkene klar til at lave æggene, akkurat som I gerne vil have det, samt I kan vælge mellem retter fra alverdens lande. Det samme er gældende til frokost og middag, hvor især den japanske restaurant er meget populær.  

Gili Lankanfushi - Et ægte barfodsparadis i bedste afslappende stil. 

Afrejseperioder & priser:
9. maj - 30. september:
Fra kr. 23.700 pr. person ved 2 voksne og 2 børn u/12 år (total kr. 94.800).
Fra kr. 29.900 pr. person, når to voksne rejser sammen.

1. oktober - 20. december:
Fra kr. 28.625 pr. person ved 2 voksne og 2 børn u/12 år (total kr. 94.800).
Fra kr. 37.500 pr. person, når to voksne rejser sammen. 

Rejsen inkluderer: 
- Flybillet København - Maldiverne t/r. med Qatar Airways 
- Speedbåd lufthavnen - Gili Lankanfushi t/r.
- 7 nætter inkl. halvpension i en Villa Suite

Ring for andre tilbud til familier.

 

Gili Lankanfushi

Forestil dig Robinson Crusoe i det 21. århundrede…

Han ville uden tøven bosætte sig på luksusresortet Gili Lankanfushi i det pragtfulde klima på Maldiverne, hvor der aldrig er hverken for koldt eller for varmt, bare dejligt. Himlen er blå, vandet azurblåt, og under fodsålerne er det hvide sand så blødt, at du kan glemme skoene i lufthavnen.

Faktisk er 7 af de ca. 50 kolossale bungalows, der står på pæle i vandet, opkaldt efter Crusoe, fordi de ligger så isoleret, at de kun kan nås med båd. Sætter du pris på privatliv, er det her, det (ikke) sker. De andre bungalows har skam også masser af privatliv, selv om det er muligt at spadsere ud til dem på lange træbroer. For med 220-250 m2 og afskærmede terrasser i det lækreste træ mærker du ikke meget til resortets øvrige gæster.

Kæmpevillaerne er smagfuldt indrettet med badeværelser både inde og ude, fan, aircon, egen espressomaskine og satellit-tv, hvis du mod forventning skulle kede dig en aften. Om du skal sove inde i den enorme seng med havudsigt eller udenfor på en af terrasserne, kan du jo spille terning med din udkårne om.

Badning og snorkling er to af grundene til at vælge netop Gili Lankanfushi. Du stiger bare ned ad din egen private trappe, så er du i det skønneste, rene vand – og har du masken på, vil du opdage, at der svømmer små fisk i alskens farver rundt under dit hus.

Efter en uge kan selv paradis trænge til lidt fornyelse. Jamen, så henvender du dig da bare i PADI dykkercentret, tager en sejltur på en af katamaranerne, windsurfer en times tid eller snupper et spil tennis eller volleyball. Du kan også låne bøger og cd’er, hvis det skal være lidt oldschool.

Inden maden er det tid til en omgang spa i luksusklassen. Under massagebriksene er gulvet af glas, hvilket giver en helt egen sensuel stemning. Glæd dig også til ægte maldivisk sandmassage…

Al den friske luft og vandgang giver appetit, og Gili Lankanfushi kræser virkelig om sine gæster. På de tre restauranter – The Main Restaurant (hvor du indtager de opulente morgenanretninger), By The Sea og Overwater Grill – er der utallige valgmuligheder mellem fisk, skaldyr, kød og grønt tilberedt på lokal manér, japansk, sågar peruviansk. Vinkælderen er selvklart excellent og har flaskerne, der matcher maden.

I kan også få maden serveret i jeres villa eller på en sandbanke ude i havet. Alt lader sig gøre; det er bare at spørge. Jeres butler hedder Mr. Friday – opkaldt efter Robinson Crusoes trofaste ven – og han er rede dag og nat. Intet ønske er for stort, intet for småt. Mr. Friday arrangerer udflugter, sejlture og passer gerne ungerne, mens I hygger jer med et romantisk solnedgangs-cruise for to.

Velkommen til Gili Lankanfushi.

 

Livsnydere kan starte her,
Kontakt Lykke

Ring 39 618 618 – eller skriv, så vender vi hurtigt tilbage.