Milaidhoo

Skjult i hjertet af et UNESCO-biosfærereservat i Baa atollen, ligger Milaidhoo – kun 35 minutters flyvning i vandfly fra Male lufthavn. Med kun 50 villaer er dette stedet for livsnydere og naturelskere – stilen er holdt i skønne naturmaterialer og underspillet barfodsluksus. Alle villaer har beliggenhed på stranden eller på pæle i vandet, og har egen privat pool. Ud over den fantastiske mad og service, byder denne lille perle på et helt unikt marineliv. Fra juni til november kan man med en kort sejltur besøge Hanifaru bugten, hvor du kan komme helt tæt på de store mantarokker og hvalhajer.

Autentisk gastronomisk maldivisk oplevelse

Gastronomien er et kapitel for sig – og det er tydeligt at kokkene går op i sit fag med stolthed og kreativitet. Her kan du blandt andet opleve autentiske, lette og meget velsmagende lokale retter. I alt finder du tre restauranter med vidtspændende menukort samt to barer, hvor der kan nydes et godt glas vin, eller en kølig cocktail.

Smuk udsigt til havet og marinelivet

Direkte fra din villa, er det ikke et sjældent syn at se delfiner lege i det turkisblå vand. Ved øens hus rev kan du snorkle og udforske det fantastiske marineliv, som Maldiverne er kendt for. Her kan du støde på havskildpadder, farverige tropiske fisk og måske en venlig lille haj.

Et besøg til Hanifaru bugten kan kraftigt anbefales. Bugten som er en del af UNESCO-bioreservatet er et særligt beskyttet marinereservat – Hanifaru Bay er underlagt strenge regulativer med henblik på at præservere og beskytte. Med en lokal guide kan du besøge dette vidunder, hvor du kan svømme med hvalhajer og rokker – og komme helt tæt på, hvis man har lyst. Mange kalder det en oplevelse for livet, og vi giver de mange ret. Som gæst på Milaidhoo kan du sejle direkte til dette paradis, og hvis du ønsker det, kan du få en privat guidet tur for to med en marine biolog.
 

Oplev de små afsides øer

Er du mere til afslapning med noget køligt i hånden, men stadig ønsker at opleve, kan en sejltur ud i det blå anbefales. Her kan du nyde den friske havluft og udforske de helt små øer. Oplev den lokale ø-kultur eller sejl til en afsides ø, hvor der står et festmåltid parat. Og i stil med resortets afslappede kultur, tager man først hjem når man har lyst.
 


Kontakt christina

Ring 39 618 618 – eller skriv, så vender vi hurtigt tilbage.