One & Only Reethi Rah - Maldiverne i Påsken

One&Only Reethi Rah er et af Maldivernes mest luksuriøse resorts. Her bliver I budt på en sanselig oplevelse med krystalblå laguner, strande med de fineste hvide sandkorn, samt et verdensklassekøkken og en service ud over det sædvanlige. I bor i en stor privat beach Villa på 135m2 mellem palmetræerne og direkte adgang til stranden.

Den smukke ø i Maldiverne

Reethi Rah kan oversættes til noget i retning af ’den smukke ø’. Resortet er utrolig populært, og vi har mange gengangere blandt vores gæster. Resortet ligger blot 50 minutters drømmesejlads i speedbåd fra den lille lufthavn i hovedstaden Malé.

Unikt for Reethi Rah er måden selve øen er formet; I finder blandt andet to idylliske bugte. Ydermere er I sikret maksimalt privatliv grundet villaernes placering.
Reethi Rah har i alt 122 rummelige, komfortable og højloftede villaer. Alle er bygget i de skønneste naturmaterialer og naturligvis har de en charmerende havudsigt samt sit eget stykke strand – vælges der en Water Villa, må I dog nøjes med en terrasse med det rolige azurblå hav nedenunder!
Alle villaer er indrettet med et moderne loungeagtigt design med bløde møbler og høj komfort. Indenfor finder I blandt andet musikanlæg, tv og så er der naturligvis Wi-Fi.
 

Undervandseventyr med dykning

Er I ikke til en dukkert i det Indiske Ocean, men mere til afslapning ved en pool, byder resortet på tre store bassiner - hvoraf en er dedikeret til børn. Ydermere kan I tage en omgang tennis på en af de to baner der er lavet efter alle kunstens regler. Er I til forkælelse og afslapning, kan det anbefales at slå et smut forbi Reethi Rah’s elegante spa, der byder på et væld af behandlinger i topklasse. Eksklusivt for One & Only Reethi Rah finder I også det eneste ”National Geographic” PADI dykkercenter på Maldiverne. Her er I nok i de bedste hænder i hele området, hvis I ønsker et undervandseventyr i særklasse.

Som tilkøb er der også mulighed for at opleve det fascinerende øhav med Reethi Rahs vandflyver, eller et cruise med resortets egen yacht. En fisketur med indlagt frokost på en af de nærliggende øer er også et stort hit.

Gastronomien er ophøjet til en kunstart på Reethi Rah – alt er i den absolutte gourmetklasse på øens seks sublime restauranter. Om I er til asiatisk, fransk, eller et middelhavskøkken, vil I med garanti kunne finde noget der vil få ganen til at synge.

Vi anbefaler også at slutte dagene af i dette paradis med en velrystet cocktail, henslængt i bløde møbler med udsigt over vandet.

Pris pr. person i Påsken fra kr. 79.995
Rejs imellem d. 11. april og 7. maj fra kr. 41.995 pr. person
Rejs imellem d. 8. maj og 30. september fra kr. 33.995 pr. person

Priserne er baseret på to voksne, der rejser sammen.

Rejsen inkluderer:

  • Fly København – Maldiverne t/r med Qatar Airways
  • 6 nætter i en Beach Villa 
  • Halvpension på Reethi Restaurant (morgen og aftensmad)
    I Påsken er der kun morgenmad inkluderet samt Påske Galla Middag.
  • Speedbåd transfer Male lufthavn – One&Only Reethi Rah


Ring og høre mere om dette fantastiske sted og attraktive tilbud.

Ring 39 618 618 – eller skriv, så vender vi hurtigt tilbage.