Maldiverne venter med sol og varme

One&Only Reethi Rah er et af Maldivernes allerbedste og mest luksuriøse resort. Her bliver I budt på en sanselig oplevelse med krystalblå laguner, strande med de fineste hvide sandkorn, samt et verdensklassekøkken og en service ud over det sædvanlige.

I bor i en stor privat beach Villa på 135m2 mellem palmetræerne og direkte adgang til stranden.

- Fly København - Maldiverne t/r på økonomiklasse
- 7 nætter i en Beach Villa
- Halvpension (morgen og aftensmad i restaurant Reethi)
- Yacht transfer fra Male lufthavn til One & Only Reethi Rah t/r

Pris pr. person fra kr. 38.550

Afrejseperioden fra 8. maj – 30. september 2018.
Rejsen skal bestilles senest den 28. februar

Ring og høre mere om dette fantastiske sted og attraktive tilbud i andre perioder af året.

One&Only Reethi Rah

Reethi Rah betyder noget i retning af ’den smukke ø’. Det er resortet med flest gengangere blandt vores trofaste gæster og ligger blot 50 minutters drømmesejlads i luksusmotorbåd fra den lille lufthavn i hovedstaden Malé.

Resortets særlige udformning sikrer gæsterne maksimalt privatliv. De 130 rummelige, superkomfortable og højloftede bungalows (min. 135 m2) er bygget i naturmaterialer og har naturligvis alle ’ocean view’ og sit eget stykke strand – eller egen terasse med vandet nedenunder, fordi villaen står på pæle i det rolige, azurblå hav!

De største af villaerne har egen pool med en vidtstrakt terasser. Alle villaer er indrettet i moderne loungeagtigt design med bløde møbler og al komfort. Inklusive tv, musikanlæg og wifi. Resortet har 3 lækre fællespools, heraf én til børn. 2 tennisbaner i mesterskabsstandard. Maldivernes første ‘sun spa’. Maldivernes eneste PADI National Geographic dykkercenter. Golfsimulator. Luksus boutique …

Der er også mulighed for at opleve en tur med Reethi Rahs vandflyver. Eller et cruise med Reethi Rahs egen yacht. Eller en fisketur med indlagt frokost på en af de nærliggende øer. Mad og drikke er ophøjet til en kunstart på Reethi Rah - i den absolutte gourmetklasse, hvor man får fløjet parmaskinken ind direkte fra Italien! Øen har 6 sublime restauranter. Skal det være asiatisk, italiensk, fransk eller Middelhavskøkken? Eller de uimodståeligt friske, økologiske godbidder, der serveres i Chef’s Garden? F.eks. med veltempererede roséer eller champagner fra den udsøgte vinkælder.

Slut endnu en dag i paradis af i en af de to barer med en velrystet cocktail, henslængt i bløde møbler med udsigt over vandet.

 

Ring 39 618 618 – eller skriv, så vender vi hurtigt tilbage.