One&Only Reethi Rah

Reethi Rah betyder noget i retning af ’den smukke ø’. Resortet ligger blot 50 minutters drømmesejlads i luksusmotorbåd fra den lille lufthavn i hovedstaden Malé på Maldiverne.

Resortets særlige udformning sikrer gæsterne maksimalt privatliv. De 130 rummelige, superkomfortable og højloftede bungalows (min. 135 m2) er bygget i naturmaterialer og har naturligvis alle ’ocean view’ og sit eget stykke strand – eller egen terasse med vandet nedenunder, fordi villaen står på pæle i det rolige, azurblå hav!

De største af villaerne har egen pool med en vidtstrakt terasser. Alle villaer er indrettet i moderne loungeagtigt design med bløde møbler og al komfort. Inklusive tv, musikanlæg og wifi. Resortet har 3 lækre fællespools, heraf én til børn. 2 tennisbaner i mesterskabsstandard. Maldivernes første ‘sun spa’. Maldivernes eneste PADI National Geographic dykkercenter. Golfsimulator. Luksus boutique …

Der er også mulighed for at opleve en tur med Reethi Rahs vandflyver. Eller et cruise med Reethi Rahs egen yacht. Eller en fisketur med indlagt frokost på en af de nærliggende øer. Mad og drikke er ophøjet til en kunstart på Reethi Rah - i den absolutte gourmetklasse, hvor man får fløjet parmaskinken ind direkte fra Italien! Øen har 6 sublime restauranter. Skal det være asiatisk, italiensk, fransk eller Middelhavskøkken? Eller de uimodståeligt friske, økologiske godbidder, der serveres i Chef’s Garden? F.eks. med veltempererede roséer eller champagner fra den udsøgte vinkælder.

Slut endnu en dag i paradis af i en af de to barer med en velrystet cocktail, henslængt i bløde møbler med udsigt over det krystalklare vand.

 


Kontakt christina

Ring 39 618 618 – eller skriv, så vender vi hurtigt tilbage.