Patina Maldives

Sofistikeret luksus fyldt med skønne detaljer

Patina Maldives på Maldiverne er indbegrebet af et fristed for rejsende, der søger autentiske oplevelser i harmonisk afsondrethed.
Et spektakulært resort i bæredygtigt design med afslappet stemning, sublim service, gastronomi i topklasse og moderne villaer - omfavnet i kalejdoskopiske grønne, blå, hvide og brune farver. 

Resortet ligger på en af de fire Fari-øer i de nordlige Malé-atoller blot 45 minutter i speedbåd fra lufthavnen.

Den vigtige holdning til miljøet

Inden fundamentet for Patina Maldives overhovedet blev lagt, forpligtigede resortet sig til en miljømæssig holdning. Det betyder bl.a. fravær af engangsplastik, beplantning af 16.800 træer og 320.000 buske, solenergi, vedvarende byggemateriale, økologisk køkkenhave og beskyttelse af koralrevet.

Kunst i alle afskygninger

Kunsten skinner igennem overalt på Patina Maldives. Lige fra interiøret i de smukke villaer, hvor Maldiverne er trukket med helt ind i boligen i form af tekstiler og fotografiske billeder til kunstfærdige bygninger og legende installationer rundt omkring på øen – skabt af internationale og anerkendte kunstnere og arkitekter.

Villaer på stranden eller på pæle i vandet

De 90 stilfulde villaer og 20 studios er indrettet i afdæmpede farver, der smukt komplementerer de rå stengulve, træpanelerne, rattan tæpperne, tekstilerne og kunsten. En perfekt komposition i absolut særklasse.

Alle villaer/studios har bl.a. aircondition, tv, gratis WiFi, hængekøje, kaffe- og te faciliteter, badekåber, minibar, rain shower, udendørs bad, deponeringsboks, siddeområde, økologiske toiletartikler og tablet. PlayStation/Xbox og Nintendo kan lånes på forespørgsel. Villaerne kan iøvrigt også bestilles med vidunderlig udsigt til solopgang.

Villatyper:

  • Studio: 60 m2 med udsigt over Fari Marina Village eller tropisk have
  • One Bedroom Beach Pool Villa: 240 m2 med egen pool
  • Two Bedroom Beach Pool Villa: 600 m2 med egen pool
  • One Bedroom Water Pool Villa: 170 m2 villa på pæle med egen pool
  • Two Bedroom Water Pool Villa: 405 m2 med egen pool
  • The Beach House: 1800 m2 villa i to etager med 3 soveværelser, egen pool, tagterrasse, daglig yoga time, VIP ankomst- og afrejse m.m.

For store familier og for jer, der værdsætter ultimativt privatliv kan The Beach House bookes sammen med yderligere seks individuelle Beach Pool Villaer, der omkranser den store villa.

7 restauranter, 3 food trucks, 1 bar og 1 beach club

De bedste ingredienser, teknikker og processer bliver udnyttet til fulde for at give gæsterne de bedste kulinariske oplevelser. Her er 12 spisesteder – lige fra de små, sjove food trucks og atmosfærefyldte strandbarer til japansk gastronomi, vegansk restaurant og steaks a la Sydamerika.

Selvforkælelse i FLOW

Livsbekræftende velværefilosofi er en naturlig del af Patina Maldives, hvilket kommer til udtryk, ikke kun i de æstetiske omgivelser, men også i behandlingsmetoder med lækre økologiske produkter, der forkæler din hud.

Spaen FLOW byder bl.a. på flydetank, Hydro terapi pools, sauna, behandlingsrum samt salon.

Footprints, havet og alt det øvrige

Footprints er et skønt tilflugtssted for børn, hvor kreativitet og oplevelser udleves og udforskes. Her er både pool og legeplads.

Resortet byder desuden på bl.a. forskellige vandsportsaktiviteter, udlån af cykler, fitnesscentre, tennisbane og et skønt fælles pool område.

Beskyttelse af og omtanke for havet
Patina Maldives tager ekstra hensyn til det smukke koralrev og marineliv, der omkranser resortet. Alle gæster har mulighed for at lære mere om koralrevenes vigtighed, ligesom det er muligt at plante en koral, adoptere en havskildpadde, opleve revet med natsnorkel eller observere de vilde delfiner.

Fællesskabet Fari Marina Village
Tæt på Patina Maldives ligger øen Fari Marina Village. Denne ø er skabt til fællesskab for alle fire øer. På øen findes eksklusive butikker og restauranter, livlige strandbarer og en marina.

Hør mere om Patina Maldives, Fari Islands

Kontakt os, hvis I ønsker at bestille rejse til Patina Maldives eller ønsker mere information om resortet.


Kontakt christina

Ring 39 618 618 – eller skriv, så vender vi hurtigt tilbage.