Soneva Fushi

Soneva Fushi – gennemført skønhed på tropeø

I den nordlige Baa Atol på Maldiverne ligger øen Kunfunandhoo og overdådige Soneva Fushi omgivet af koralrev, krystalklart vand og fanastiske sandstrande. Det ultimative getaway resort i et bæredygtigt økosystem.

Soneva Fushis villaer er indbegrebet af gennemført skønhed – lige fra strandvillaerne i den tætte vegetation til de imponerende poolvillaer på pæle i vandet.

Barfodsluksus i paradis

Den afslappede stil giver sig til kende allerede ved ankomst, hvor I får udleveret en stofpose med skriften ”No news, no shoes”. Læg bare skoene i den. I får ikke brug for dem – ikke engang under middagen i resortets bedste restauranter.

Chokoladerum, Michelin-kokke og økologi

Forvent kulinariske oplevelser i særklasse på resortets gastronomiske og vidt forskellige restauranter, hvor Michelin-kokke jævnligt er på gæstebesøg og kræser med unikke fusioner og signaturretter.

Få pirret smagsløgene med japanske, asiatiske, økologiske, vegetariske eller internationale retter. Smag på skaldyr, pasta, barbecue, salat, sushi, pizza og grillet kød af højeste kvalitet. Vi er næsten tilbøjelig til at sige, I kan få alt at spise på Soneva Fushi.

Og vi kan blive ved. Her er også flere barer, tapasbar, chokoladerum samt isbar med 60 varierende smagsvarianter af hjemmelavet is og sorbet. Ikke at forglemme den underjordiske vinkælder eller de gratis smagsprøver af ost og charcuteri i So Delicate.

Skal det være intimt og privat? Nyd middagen på en sandbanke eller i jeres villa. Skal det være lidt vildere, så vælg restauranten, der ligger i 12 meters højde inde i junglen, og hvor I ankommer i zip line!

Magiske oplevelser på Soneva Fushi

Der er ingen, der vil rynke på næsen, hvis I vælger at spendere hele ferien på den silkebløde sandstrand. Men det vil være at snyde jer selv for de særlige oplevelser, som Soneva Fushi tilbyder.

Det er oplagt at udforske havet – ved at snorkle med djævlerokker, dykke, surfe, sejle ud til delfiner eller fiske. På land er der biograf under åben himmel, picnic for hele familien eller for to. Børnene vil elske The Den – børneklubben, der byder på pools, musik rum, LEGO rum m.m. samt et væld af aktiviteter.

Lær at blæse glas, overnat på en sandbanke, spil tennis, zip line gennem junglen, besøg de lokale på hovedøen, oplev stjernehimlen fra observatoriet sammen med en astronom, tag på kokkeskole eller bestil en privat BBQ i villaen.

Soneva Soul – forkælelse for “mind, body and soul”

Spaen på Soneva Fushi tilbyder et wellness koncept, hvor ældgammel visdom kombineres med den nyeste videnskab. Derfor finder I bl.a. alt i behandlinger lige fra Ayurveda til vitaminterapi.

Villaer af en anden verden

Naturmaterialer er tænkt ind i hver enkelte villa og er med til at skabe den særlige afslappende og luksuriøse stemning, som Soneva Fushi på Maldiverne er kendt for.

De skønne strandvillaer findes med og uden pool – i en eller to etager. Her er villaer til dem, der søger uforstyrret tosomhed og villaer til store familier eller vennepar, der ønsker masser af plads til leg og samvær.

På vandet ligger de overdådige villaer på pæle i lagunen. Med få trin kan I dykke ned i det krystalklare havvand. Skal det gå lidt hurtigere, kan I bruge villaens rutsjebane. Når natten falder på, kan I åbne taget og ligge i sengen med fuldt udsyn til den funklende stjernehimmel.

Svært ved at vælge? Tal med os om, hvilken villa, der passer bedst til jer. De findes i alle størrelser og med op til 9 soveværelser.

Derfor skal I vælge Soneva Fushi på Maldiverne

Soneva Fushi er for jer, der sætter pris på underspillet luksus, afslappet stemning, harmoni, gastronomi og forkælelse i særklasse.


Kontakt christina

Ring 39 618 618 – eller skriv, så vender vi hurtigt tilbage.