Maldiverne sommer- og efterårsferie Soneva Fushi

Soneva Fushi ligge i den smukke Baa Atoll, der er erklæret UNESCO World Biosphere Reserve. Omkranset af krystalblåt hav på byder denne vidunderlige ø på Robinson Crusie- stemning under teamet ”No News – No Shoes” og konceptet ”SLOW LIFE”. Vælg bland 71 smukke villaer i ”øko-stil”, alle beliggende langs den elfenbenshvide sandstrand eller stående på pæle i vandet. Omgivelserne indbyder til, at I læner jer tilbage og nyder den vidunderlige Six Senses Spa. Dog er der også rig mulighed for at en masse aktiviteter, da hushavet omkring den ekskluderede ø nemlig er særligt kendt for sublim dykning og snorkling. Efter en dag fuld af oplevelser eller afslapning samles hele familien for at nyde en skøn Gourmet middag på en af de mange restauranter, hvor verdenskendte Michelin kokke gør deres til at give gæsterne en oplevelse for livet.

Pris for en familie fra kr. 121.950
Prisen er baseret på to voksne og to børn under 12 år der rejser samme imellem 1. juli og 21. oktober 2022

Merpris for fly per barn imellem 12 og 14 år: fra kr. 1.650

Rejsen inkluderer: 

  • Fly tur/retur mellem København og Male med Qatar Airways på økonomiklasse
  • Vandfly tur/retur mellem Male og Soneva Fushi
  • 7 nætter i en Soneva Fushi Family Villa Suite med pool
  • Halvpension for voksne
  • Børn op t.o.m. 14 år inkl. helpension
  • Butlerservice
  • Bidrag rejsegarantifonden


Ring og høre mere om dette fantastiske sted og attraktive tilbud.

Soneva Fushi

71 boliger i et lækkert fællesskab

Med kun 71 boliger på en øen der er omgivet af koralrev finder du et fællesskab som tilbyder luksus, hvor gæsterne kan lave en masse aktiviteter eller slet ingenting. Møblerne reflekterer det rustikke tema fra en designers flugt til tropiske omgivelser. Her får du kulinariske oplevelser, der spænder fra simpel grill til store gourmetfester – med en fantastisk vinkælder.

Forkæl dig selv på Six Senses Spa

Gå gennem gennem naturen med opdagelsesudflugter på feriestedet og de omkringliggende ø landsbyer - hele tiden med blødt hvidt sand under fødderne. Derefter er der den vidunderlige Six Senses Spa, der tilbyder en menu med foryngende, forkælelse og holistisk wellness-behandlinger for at berolige sind og krop.

Der er fremragende dykkemuligheder fra den professionelle dykkerskole. Rejsen og resortet tilbyder en fantastisk økotur for familier og par, der ofte vender tilbage hvert år for at dele minder med mennesker, der nyder de samme værdier. Bliv i en uge eller i to og forbered dig på at blive forkælet.

 


Kontakt christina

Ring 39 618 618 – eller skriv, så vender vi hurtigt tilbage.