Familieferie i harmoni med naturen

Soneva Fushi ligge i den smukke Baa Atoll, der er erklæret UNESCO World Biosphere Reserve. Omkranset af krystalblåt hav på byder denne vidunderlige ø på Robinson Crusie- stemning under teamet ”No News – No Shoes” og konceptet ”SLOW LIFE”. Vælg bland 73 smukke villaer i ”øko-stil”, alle beliggende langs den elfenbenshvide sandstrand eller stående på pæle i vandet. Omgivelserne indbyder til, at I læner jer tilbage og nyder den vidunderlige Six Senses Spa. Dog er der også rig mulighed for at en masse aktiviteter, da hushavet omkring den ekskluderede ø nemlig er særligt kendt for sublim dykning og snorkling. Efter en dag fuld af oplevelser eller afslapning samles hele familien for at nyde en skøn Gourmet middag på en af de mange restauranter, hvor verdenskendte Michelin kokke gør deres til at give gæsterne en oplevelse for livet.  

Efterårsferie:
Fra 26.950,- pr. person (førpris fra 53.900,- pr. person)

Prisen gælder pr. person ved to voksne og to børn under 12 år som rejser og bor sammen i perioden fra 1/9 – 20/10 2020

Sommerferie:
Fra 29.500,- pr. person (førpris fra 59.000,- pr. person)
Prisen gælder pr. person ved to voksne og to børn under 12 år som rejser og bor sammen i perioden fra 1/7 - 30/8 2020

Rejser I med mere end to børn eller flere generationer sammen, så findes der også en løsning på det. Ring og hør nærmere.

Prisen inkluderer

  • Fly t/r fra København til Male med Qatar Airways på økonomiklasse
  • Transfer t/r med vandflyver fra Male til Soneva Fushi
  • 7 nætters ophold i Soneva Fushi Family Villa Suite med pool på 634m2
  • Gourmet fuldpension inkluderet 2 voksne
  • Fuldpension fra børnemenu og buffet inkluderet til 2 børn
  • Privat butlerservice
  • Bidrag til Rejsegarantifonden

Soneva Fushi

73 boliger i et lækkert fællesskab

Med kun 73 boliger på en øen der er omgivet af koralrev finder du et fællesskab som tilbyder luksus, hvor gæsterne kan lave en masse aktiviteter eller slet ingenting. Møblerne reflekterer det rustikke tema fra en designers flugt til tropiske omgivelser. Her får du kulinariske oplevelser, der spænder fra simpel grill til store gourmetfester – med en fantastisk vinkælder.

Forkæl dig selv på Six Senses Spa

Gå gennem gennem naturen med opdagelsesudflugter på feriestedet og de omkringliggende ø landsbyer - hele tiden med blødt hvidt sand under fødderne. Derefter er der den vidunderlige Six Senses Spa, der tilbyder en menu med foryngende, forkælelse og holistisk wellness-behandlinger for at berolige sind og krop.

Der er fremragende dykkemuligheder fra den professionelle dykkerskole. Rejsen og resortet tilbyder en fantastisk økotur for familier og par, der ofte vender tilbage hvert år for at dele minder med mennesker, der nyder de samme værdier. Bliv i en uge eller i to og forbered dig på at blive forkælet.

 

Ring 39 618 618 – eller skriv, så vender vi hurtigt tilbage.