Soneva Jani, Maldiverne - Når kun det bedste er godt nok

Nyd et syv nætters ophold i en One-Bedroom Water Retreat villa på 411m2 med privat pool. Soneva Jani ligger i en privat lagune, hvor I kan nyde azurblåt vand og silkeglatte sandstrande, helt for jer selv.

Resortet er utrolig populært og I kan forvente et utrolig højt serviceniveau. I kommer til at bo på den lange jetti ude i vandet, hvor I er sikret privatliv og sjælefred. Fra jeres villa kan I hoppe direkte ud i det indbydende og krystalklare Indiske Ocean.

Resortet er blandt andet anerkendt for deres gastronomi, og stort set alle ønsker imødekommes med et smil. Ønsker I at opleve Maldiverne på første klasse, er Soneva Jani et oplagt valg. Selve øen er grøn og frodig, hvor der er plads til at gå en dejlig tur og nyde de skønne omgivelser, der kan bringe ens tanker og sind mod paradisiske tilstande.

Udover den fantastiske oplevelse af velvære, sjælefred og afslapning, kan det anbefales at deltage i Sonevas ”astronomi dinner”. Her sidder I på en højtplaceret terrasse, under den åbne stjernehimmel, hvor I vil indtage et fantastisk måltid. Grundet den lave belysning i området, vil I opleve en stjernehimmel så utrolig, at man skulle tro det ikke kunne lade sig gøre. Den romantiske middag tager som regel pusten fra alle, og anbefales kraftigt. Mulighederne er mange når I bor på Soneva Jani og vi kan næsten garantere, at I ikke bliver skuffet.

Priser og afrejseperiode
1. – 28. september 2018
Fra kr. 44.500 pr. person, når to voksne rejser sammen.

Rejsen inkluderer:
- Fly København – Maldiverne t/r 
- 7 nætter i en 1 bedroom Water Retreat
- Halvpension (morgen- og aftensmad)
- Vandfly til- og fra Male Airport


Ring for tilbud for andre afrejsedatoer.

Soneva Jani

Soneva Jani er det nyeste luksus resort på Maldiverne. Soneva Jani er en skøn samling af Water Villas og Island Sanctuaries i en privat lagune med krystalklart hav omringet af uberørte strande og frodige tropiske grønne områder.

Privat lagune med smuk udsigt

Højdepunktet på øerne er den 5.6 kilometer lange private lagune, der omringer dem. Et unikt og smukt syn, der giver en dejlig følelse af ro og idyl.

Resortet kan nås med en 40 minutters flyvetur direkte fra Malé International Airport, hvor du samtidig kan opleve et smukt overblik af øerne, mens du flyver til og fra. Resortet er også tilgængeligt med en 60 minutters speedbådsrejse fra Soneva Fushi eller med en afslappet halvdagscruise også fra Soneva Fushi ombord skibet Soneva in Aqua.

Villaer der forkæler dine sanser

Soneva Jani er stedet hvor naturens sande værdi bliver forstærket af luksussen. Her kan du blive forkælet med en unik ”cast-away” oplevelse i store og moderne villaer, der alle er smukt designede med bæredygtige materialer af højeste kvalitet.

Kort opsummeret er Soneva Jani dermed en oplagt destination til dig, der ønsker at forkæle dig selv med en dejlig ferie i naturskønne omgivelser.

Livsnydere kan starte her,
Kontakt Lykke

Ring 39 618 618 – eller skriv, så vender vi hurtigt tilbage.