Barfodsluksus for den store familie - Soneva Jani

Soneva Jani er stedet hvor naturens sande værdi bliver forstærket af luksussen. Her bliver I forkælet med en unik ”cast-away” oplevelse i store og moderne villaer, der alle er smukt designet med bæredygtige materialer af højeste kvalitet.

Pris for hele familien fra kr. 445.950
Prisen er baseret på fire voksne og fire børn op til 12 år der rejser samme imellem 1. juli og 22. oktober 2021

Merpris for fly per barn imellem 12 og 14 år: fra kr. 1.525

Rejsen inkluderer: 

  • Fly København – Male t/r med Qatar Airways på økonomiklasse
  • Vandfly Male - Soneva Jani t/r
  • Syv nætter i en 3 Bedroom Water Retreat med vandrutchebane og pool
  • Helpension (morgenmad, frokost og middag)
  • Butlerservice


Ring og høre mere om dette fantastiske sted og attraktive tilbud.

Soneva Jani

Soneva Jani er det nyeste luksus resort på Maldiverne. Soneva Jani er en skøn samling af Water Villas og Island Sanctuaries i en privat lagune med krystalklart hav omringet af uberørte strande og frodige tropiske grønne områder.

Privat lagune med smuk udsigt

Højdepunktet på øerne er den 5.6 kilometer lange private lagune, der omringer dem. Et unikt og smukt syn, der giver en dejlig følelse af ro og idyl.

Resortet kan nås med en 40 minutters flyvetur direkte fra Malé International Airport, hvor du samtidig kan opleve et smukt overblik af øerne, mens du flyver til og fra. Resortet er også tilgængeligt med en 60 minutters speedbådsrejse fra Soneva Fushi eller med en afslappet halvdagscruise også fra Soneva Fushi ombord skibet Soneva in Aqua.

Villaer der forkæler dine sanser

Soneva Jani er stedet hvor naturens sande værdi bliver forstærket af luksussen. Her kan du blive forkælet med en unik ”cast-away” oplevelse i store og moderne villaer, der alle er smukt designede med bæredygtige materialer af højeste kvalitet.

Kort opsummeret er Soneva Jani dermed en oplagt destination til dig, der ønsker at forkæle dig selv med en dejlig ferie i naturskønne omgivelser.


Kontakt christina

Ring 39 618 618 – eller skriv, så vender vi hurtigt tilbage.