Soneva Jani

Soneva Jani er det nyeste luksus resort på Maldiverne. Soneva Jani er en skøn samling af Water Villas og Island Sanctuaries i en privat lagune med krystalklart hav omringet af uberørte strande og frodige tropiske grønne områder.

Privat lagune med smuk udsigt

Højdepunktet på øerne er den 5.6 kilometer lange private lagune, der omringer dem. Et unikt og smukt syn, der giver en dejlig følelse af ro og idyl.

Resortet kan nås med en 40 minutters flyvetur direkte fra Malé International Airport, hvor du samtidig kan opleve et smukt overblik af øerne, mens du flyver til og fra. Resortet er også tilgængeligt med en 60 minutters speedbådsrejse fra Soneva Fushi eller med en afslappet halvdagscruise også fra Soneva Fushi ombord skibet Soneva in Aqua.

Villaer der forkæler dine sanser

Soneva Jani er stedet hvor naturens sande værdi bliver forstærket af luksussen. Her kan du blive forkælet med en unik ”cast-away” oplevelse i store og moderne villaer, der alle er smukt designede med bæredygtige materialer af højeste kvalitet.

Kort opsummeret er Soneva Jani dermed en oplagt destination til dig, der ønsker at forkæle dig selv med en dejlig ferie i naturskønne omgivelser.


Kontakt christina

Ring 39 618 618 – eller skriv, så vender vi hurtigt tilbage.