Soneva Jani - Et must i 2018

Nyd et syv nætters ophold i en One-Bedroom Water Retreat villa på 411m2 med privat pool. Soneva Jani ligger i en privat lagune, hvor du kan nyde azurblåt vand og silkeglatte sandstrande, helt for dig selv.

Bestil din drømmerejse mindst to måneder før afrejse og spar op til kr. 10.000 pr. person.

Pris fra kr. 47.500 pr. person når I rejser som et par, inkl. gourmet halvpension, transfer med vandflyver og flyrejse København – Maldiverne t/r på økonomiklasse.
Priseksemplet er udregnet for afrejse 12. maj – 27. juli eller 1. – 28. september 2018.

Ring for tilbud for andre afrejsedatoer.

Soneva Jani

Soneva Jani er det nyeste luksus resort på Maldiverne. Soneva Jani er en skøn samling af Water Villas og Island Sanctuaries i en privat lagune med krystalklart hav omringet af uberørte strande og frodige tropiske grønne områder.

Privat lagune med smuk udsigt

Højdepunktet på øerne er den 5.6 kilometer lange private lagune, der omringer dem. Et unikt og smukt syn, der giver en dejlig følelse af ro og idyl.

Resortet kan nås med en 40 minutters flyvetur direkte fra Malé International Airport, hvor du samtidig kan opleve et smukt overblik af øerne, mens du flyver til og fra. Resortet er også tilgængeligt med en 60 minutters speedbådsrejse fra Soneva Fushi eller med en afslappet halvdagscruise også fra Soneva Fushi ombord skibet Soneva in Aqua.

Villaer der forkæler dine sanser

Soneva Jani er stedet hvor naturens sande værdi bliver forstærket af luksussen, hvor gæsterne kan blive forkælet med en unik ”cast-away” oplevelse i store og moderne villaer, der alle er smukt designede med bæredygtige materialer af højeste kvalitet.

Kort opsummeret er Soneva Jani dermed en oplagt destination til dig, der ønsker at forkæle dig selv med en dejlig ferie i naturskønne omgivelser.

Ring 39 618 618 – eller skriv, så vender vi hurtigt tilbage.