The Nautilus Maldives

Total frihed fra tid og dagligdagens strabadser – velkommen til The Nautilus Maldives.

På øen står tiden nærmest stille og sikrer at gæsterne ikke er slaver af uret døgnet rundt – som de er i deres hverdag. Det betyder fleksible åbnings- og lukketider i restauranter, så I kan spise, når I vil. Der er ikke aftaletider til spaen – her kan I få massage, når og hvor I har lyst. Menuerne på restauranterne betragtes kun som et udgangspunkt for samtaler om, hvad I gerne vil spise, og kokken kan lave jeres favorit opskrifter eller skabe specialiteter præcis som I ønsker. Stilen er boheme og underspillet luksus med bare tæer i det hvide sand.

Hele dagen tilbydes der gratis snacks, og i alle huse er der gratis te, kaffe, vand og et udvalg af sodavand. Der er også daglig gratis yoga, meditation og fitnessklasser, samt vandsportsaktiviteter som snorkling og kajaksejlads i gennemsigtige kanoer eller paddle boarding.

I vores travle, hektiske verden, hvem længes så ikke efter at undslippe urets konstante tikken, og dagligdagens mange pres. Hvem drømmer ikke om at tage til en fjerntliggende tropisk ø, hvor tiden endelig synes at stå stille – og det ikke fordi der er nok at tage sig til. 

Nautilus er privat-ejet og bygget af en Maldiviansk iværksætter, og dette er hans livs ultimative projekt - skabt til at udtrykke hans personlige vision om det bedste, luksus kan være - ikke kun på Maldiverne, men globalt. På Nautilus vil enhver gæst føle de opholder sig på deres egen private ø – stedet er drevet af en filosofi om at tilbyde gæster total frigørelse, og holdet bag mener, at den private ø er et sted, hvor man frit kan gøre og opføre sig som man vil, hvis det var ens egen ø -  her kan man opleve en sand flugt fra det normale liv. 

The Nautilus ligger på øen Thiladhoo i hjertet af et UNESCO-biosfærereservat på Baa atollen – kun 35 minutters flyvning i vandfly fra Male lufthavn. Øen er lille – 250 meter i diameter med kun 26 huse, som enten ligger på stranden eller på pæle i vandet – alle med egen privat pool. Udover den fantastiske mad og service, byder denne yderst eksklusive perle på et helt unikt marineliv. 

 


Kontakt christina

Ring 39 618 618 – eller skriv, så vender vi hurtigt tilbage.