One&Only Le Saint Géran

Dette skønne 5-stjernede resort er en ultimativ fornøjelse – et sandt pusterum i paradis-lignende omgivelser. Med sin beliggenhed ved en glitrende uberørt strand direkte ud til Det Indiske Ocean, på en 60-hektars halvø, er One&Only Le Saint Géran indbegrebet af afslapning, luksus, gastronomi og ren fornøjelse. Gastronomien er i top og jeres smagsløg vil med stor sikkerhed blive forkælet.

One&Only Le Saint Géran genåbnede i december 2017 efter en gennemgribende renovering. Resortet står skarpere end nogensinde med lyse og charmerende omgivelser. 

Lækre kulinariske oplevelser

Sprøde, modne frugter og friskpresset eksotisk juice til morgenmad. Udsøgte, friske, smagfulde krebs og rejer direkte fra havet til frokost. Og er der plads, måske en sublim bøf fra Prime til middag.

I alt har I tre fremragende restauranter med et væld af retter at vælge imellem. Uanset om det er krydrede kreolske fristelser eller delikate specialiteter fra Frankrig, Indien eller Asien, så er One&Only Le Saint Gérans mesterkokke til jeres rådighed. Samtidig er hotellets vinkælder uden tvivl den fineste på øen og kender ingen grænser.

En sand juvel i paradis

Den 60-hektars halvø indeholder både tropiske haver, eksotiske vandfald, tre pools og selvfølgelig Det Indiske Ocean, lige ved jeres fødder. Med én luksus villa og 142 eksklusive værelser og suiter er omgivelserne det rene fryd og idyl.

Spa afdelingen er i særhed benævnelsesværdig. One&Only har dannet partnerskab med hele tre unikke brands (og navne) inde for wellness;  Eksklusive ansigts behandlinger fra Biologique Recherche, Pedi:Mani:Cure Studio by Bastien Gonzalez og Harmonia by Francescs Miralles – en højt respekteret kinesisk autoritet inden for medicin og helse.

Men det er ikke kun de voksne der vil kunne finde sig underholdt. Le Saint Géran udmærker sig i, at kunne byde børnefamilier velkommen – uden det er forstyrrende for andre gæster.

 

Ring 39 618 618 – eller skriv, så vender vi hurtigt tilbage.