Sommerferie på One&Only Mauritius.

På den nordlige tip af Belle Mare kystlinjen finder du Only&Only’s fantastiske resort, Le Saint Geran – nok et af de bedste resorts på øen, med de smukkeste laguner og bountystrande.

One&Only Le Saint Geran er netop genåbnet i år efter en gennemgribende renovering. Resortet står skarpere end nogensinde med lyse og charmerende omgivelser. Vi kan kun anbefale denne unikke perle midt i det Indiske Ocean.

Afrejseperioder og priser:
17. juni – 30. september 2018 (gennemsnitstemperatur ligger på 24 grader)
Fra kr. 19.990,- pr. person, når to voksne rejser sammen.
Fra kr. 15.450,- pr. person, når to voksne og to børn u/12 år rejser sammen (total  61.680)

Rejsen inkluderer:
- Fly København – Mauritius t/r med Emirates
- 7 nætter i et Lagoon room
- Halvpension (morgen- og aftensmad)
Private transfer til- og fra Mauritius lufthavn

One&Only Le Saint Geran

Føl dig velkommen i et paradis, hvor dette skønne 5-stjernede hotel er den ultimative fornøjelse. Lokaliseret ved en glitrende uberørt strand i udkanten af det Indiske Ocean på en 60-hektars halvø, er One&Onle Le Saint Géran indbegrebet af afslappelse, luksus, gastronomi og fornøjelse. Med verdens fineste madlavning og gastronomi bliver dine smagsløg forkælet hos One&Only Le Saint Géran.

Lækre kulinariske oplevelser

Sprøde, modne frugter og friskpresset eksotisk juice til morgenmad, udsøgte, friske og smagfulde krebs og rejer direkte fra det flotte hav til frokost; en af Alain Ducasasses fantastiske retter til middag.

Uanset om det er de krydrede fristelser af de hjemmedyrkede kreolske retter eller de delikate samt diskrete specialiteter fra Frankrig, Indien, Kina eller Asien, så er One&Only Le Saint Gérans mesterkokke til din rådighed og afventer blot din ordre og ønsker. Samtidig er hotellets vinkælder uden tvivl den fineste på øen og kender ingen grænser.

Tre fremragende restauranter med et væld af lækre retter. Et sted som One&Only Le Saint Géran hvor lækker gastronomi og fornøjelse er omgivet af eksotisk natur. Faktisk som en lille ø, er selve området en udsøgt og godt gemt juvel med det Indiske Ocean og med glamourøse hvide sandstrande.

En sand juvel i paradis

Den 60-hektars halvø indeholder både tropiske haver, eksotiske vandfald, spisning ved pool & ocean samt et tiltrængt pusterum i paradis-lignende omgivelser. Med én luksus villa og flere eksklusive værelser og suiter er denne rejse det rene fryd og idyl.


 

Livsnydere kan starte her,
Kontakt Lykke

Ring 39 618 618 – eller skriv, så vender vi hurtigt tilbage.