Sommeridyl i Alperne - Frankrig og Schweiz

Oplev det smukke Frankrig og Schweiz med privatchauffør, hvor I vil overnatte på nok nogle af de bedste 5-stjernede hoteller i de forskellige områder. 

Rejsen starter i Chamonix der med sin beliggenhed ved foden af det ikoniske Mont Blanc, byder på en fantastisk charme og stemning året rundt. Dens gamle bygninger har holdt deres adstadige victorianske og mere fantasifulde Belle Epoque udseende og centrum er selvfølgelig bilfri, hvilket giver anledning til  behagelige spadsereture, med caféer og et væld af spændende butikker. I bor på Hotel Mont Blanc, der med sin fantastiske beliggenhed, byder på sublim komfort og gode stunder. 

Efterfølgende går turen til Zermatt. Nok et af Schweiz' mest berømte ferieområder. Omgivet af 38 bjergtoppe der rækker mod himlen i 4.000 meters højde og over, er den bilfri by fuld af liv. Dens befolkning på kun 5.700 bliver suppleret af en lind strøm af besøgende, primært bestående af et mere eksklusivt publikum fra hele verden. Byen og området er besøgt hele året, hvor man blandt andet kan klatre, vandre, cykle og så selvfølgelig stå på ski på de omkringliggende bjerge. Udsigten til det ikoniske bjerg, Matterhorn, er noget helt for sig – ikke mindst når man står i den idyllisk rolige by, ved foden af bjerget, og kigger op på den majestætiske gigant. I bor på ikoniske Hotel Mont Cervin Palace, der har budt gæster velkommen i mere 150 år og er medlem af flere forskellige eksklusive klubber inden for hotelbranchen.

Rejsen sluttes selvfølgelig af med et besøg til Gstaad der er kendt for sine luksushoteller, shopping, fremragende service, spektakulære vidder og internationale stjerner. I bor på Gstaad Palace der har ry for at være en af de ubestridt bedste hoteller i området. Her vil I opleve diskret, afslappet og rafineret service, der er vant til at byde velkommen til et eksklusivt klientel.

Rejseplan:
Dag 1.  Geneve lufthavn til Chamonix

Dag 2.  Chamonix ( Hotel Mont Blanc, hyggelig by, SPA/Pool og mulighed for spadsereture, rafting etc. i bjergene omkring Mont Blanc )

Dag 3.  Fra Chamonix til Zermatt

Dag 4.  Zermatt ( Hotel Mont Cervin Palace ) Den mest charmerende alpeby, mulighed for vandreture og gletcher ski

Dag 5.  Fra Zermatt til Gstaad

Dag 6.  Gstaad, ( Hotel Gstaad Palace ) Nyd det ikoniske hotel, SPA/pools, spadsereture og shopping.

Dag 7.  Fra Gstaad til Geneve Lufthavn

Pris og afrejsedato
Rejsen tilbydes frem til august 2019
Fra Kr. 25.990 pr. person ved to personer i delt dobbeltværelse.

Rejsen Inkluderer

  • 2 nætter på Hotel Mont Blanc
  • 2 nætter på Hotel Mont Cervin Palace
  • 2 nætter på Hotel Gstaad Palace
  • Halvpension gennem hele rejsen
  • Fly t/r
  • Privat transfer mellem alle destinatoner (Mercedes-Benz E-klasse)


Rejsen kan selvfølgelig laves med lejebil eller kør selv.

Ring 39 618 618 – eller skriv, så vender vi hurtigt tilbage.