Mont Cervin Palace

Mont Cervin Palace har længe været en del af Leading Hotels of the World samt Swiss Deluxe Hotels – og det er ganske berettiget at de er det. Hotellet har budt gæster fra alle verdens afkroge velkommen i over 150 år. Oplevelsen af den klassiske schweiziske hotel tradition kombineret med en yderst oprindelig og velkommen gæstfrihed, gør dette hotel til en ikonisk perle der absolut er et besøg værd.

Med sin beliggenhed i hjertet af Zermatt, byder Cervin Palace velkommen med sin flotte facade med små tårne langs taglinjen og en fantastisk udsigt. Hotellets ikoniske hestevogn, der venter på jer ved ankomst til Zermatt er utrolig velkendt i byen og anses som et monument der ofte bliver fotograferet af de forbigående.

150 rummelige og flotte værelser

Hotellets 150 værelser er fordelt over fire forskellige bygninger, der alle er forbundet med hinanden. Værelserne er individuelt designet og alle byder på forskellige stilarter – de har dog det tilfælles at de er utrolig godt indrettet. De fleste værelser vender også mod syd og har egen privat balkon, hvilket resulterer i betagende udsigter.

Hotellets spaområde er muligvis også noget af det bedste der finders i byen. Med sine 1700 kvadratmeter er spaen en oase af velvære. At blive omfavnet af det varme vand i udendørspoolen alt imens man skuer ud mod de betagende bjerge er i særhed en fantastisk oplevelse.Selvfølgelig byder spaen også på faciliteter såsom Jacuzzi, saunaer, dampbade, isgrotter og Hammam. Er i til massage og andre delikate behandlinger er der selvfølgelig et omfattende menukort at vælge ud fra.

Mont Cervin Palace byder på hele seks forskellige restauranter – der er nok at vælge imellem. I kan fordybe jer i gastronomi på et ganske fornuftigt niveau. I kan blandt andet gå på opdagelse i et autentisk japansk køkken og regionale specialiteter.

Servicen på hotellet er i den rigtig gode ende af skalaen, og de ansatte går altid det skridt ekstra for at tage jeres ophold fra godt til perfekt.

Afrejseperioder & priser:
2019/2020
Fra kr. 24.300 pr. person, når to voksne rejser sammen.

Rejsen inkluderer: 
- Flybillet København – Geneve t/r
- Privat transfer til Hotel t/r
- 7 nætter Alpine Classic Room inkl. Morgenmad
- Liftpas i 6 dage

Kontakt os for afrejse ved andre datoer eller for priser med børn.

 

Ring 39 618 618 – eller skriv, så vender vi hurtigt tilbage.