Skye Niseko

At stå på ski i Japan er i særdeleshed en anderledes oplevelse end andre steder i verden. Kombinationen af massive mængder sne, en utrolig smuk natur samt en rig og varieret kultur gør en skiferie til Japan helt uforglemmelig.

Japans mest berømte skiområde

Niseko er Japans mest berømte vinterlandskab. Beliggende på den nordligste ø Hokkaido, lidt over en times flyvning fra Tokyo. Området kaldes, blandt entusiaster, for verdens ”powder snow” mekka.

Engang var det et søvnigt landdistrikt omgivet af rismarker og gårde. I dag er det et af Asiens bedste skisportssteder, med et eklektisk og sofistikeret udvalg af luksusindkvarteringer, fantastisk afterski og vigtigst af alt – utrolig god sne.

Skye Niseko ligger i Niseko, og har ski-til-dør adgang. Niseko Mt. Resort Grand Hirafu ligger kun 2 minutters gang væk. Der tilbydes gratis WiFi i hele ejendommen. Hotellet tilbyder gratis shuttle til byen.


Hotel Skye Niseko med udsigt over Mt. Yotei

Værelserne er alle smagfuldt indrettet, værelses typerne spænder mellem dejlige studio rum, til 2 og 3 værelses suiter, til meget lukseriøse Penthouse lejligheder. Samtlige værelser er udstyret med træindretning, smart-tv og et køkken. Badeværelset er udstyret med badekar eller bruser. Nogle af værelserne har udsigt over Mt. Yotei.

Hotellet byder på varme osen bade, spa og fitnesscenter. Skiløb er blandt de aktiviteter, som gæster på Skye Niseko kan finde i nærheden. Ski og snowboard opbevaring er tilgængelige.

Der tilbydes morgenbuffet hver dag på Skye Niseko. Gæsterne kan nyde et måltid på hotellets japanske izakaya-stil restaurant og slappe af i caféen og baren.

Ring 39 618 618 – eller skriv, så vender vi hurtigt tilbage.