Niseko er Japans mest berømte vinterlandskab. Beliggende på den nordligste ø Hokkaido, lidt over en times flyvning fra Tokyo. Området kaldes, blandt entusiaster, for verdens ”powder snow” mekka der ikke kan sammenlignes med andre destinationer rundt omkring i verden.

Engang var dette søvnige landdistrikt, med vulkaniske skråninger, omgivet af rismarker og gårde. I løbet af de sidste ti år er det nu blevet omdannet til Asiens bedste skisportssted, med et eklektisk og sofistikeret udvalg af luksusindkvarteringer, fantastisk afterski og vigtigst af alt – utrolig god sne.

Med fire indbyrdes forbundne feriesteder Hanazono, Grand Hirafu, Niseko Village og Annupuri er der et godt udvalg af brede, åbne og omhyggeligt præparerede pister, pulverskåle og halfpipes til at holde alle underholdt. Derudover kan vi organisere dagsudflugter til lige så imponerende nærliggende feriesteder som Rusutsu, Moiwa og Kiroro og også arrangere backcountry guider, skiture og katskiudflugter.

En typisk dag i Niseko? Frisk kaffe fra en barista i landsbyen, pulver skisport hele dagen, suchi på pisten og et afslappende dyp i onsen når du i sidste ende tage din ski støvler af. Men husk også det mest omfattende nat ski tilbud i verden, Så afsted ud for sushi, øl og sake om aftenen og eventuelt tilbage til pisterne igen.

Hirafu landsbyen har Michelin-rated restauranter, almindelige nudel steder, masser af vestlige muligheder, autentiske japanske izakayas, funky aftensteder og hyggelige afterski barer. Fra stilfulde boutiquehoteller med ski in / ski out til designerlejligheder – der er indkvarteringsmuligheder der passer til enhver smag, hvad er din? Læs mere