The Chedi Andermatt

Med beliggenhed i Urseren-dalen i Schweiz - lige ved foden af nogle af de mest spændende piste - finder I denne uspolerede perle. Hotellet er i en klasse for sig og har modtaget flere priser gennem tiden.

Moderne alpint skihotel

Hotellet har i alt 123 værelser, der kombinerer den charmerende klassiske alpine elegance med en innovativ, moderne og eksklusiv arkitektur. Hotellet byder på tre forskellige restauranter, hvoraf den ene er i besiddelse af en Michelin-stjerne. De forskellige køkkener byder på henholdsvis et klassisk Alpekøkken, traditionelt japansk samt et klassisk europæisk med et strejf af asiatisk.

Udsøgte faciliteter på hotellet

Hotellets Spa og Wellness område er også i en klasse for sig – ideelt efter en fantastisk dag i sneen. Yderligere har I en udendørs og en indendørs pool til rådighed. Særligt for hotellet findes der også en dedikeret ”ski-stue” med tilhørende butlere.

Hotellet ligger i gå afstand til Andermatts pittoreske gamle by hvor I finder flere restaurant muligheder samt andet godt, der vil tage jeres skiferie fra god til perfekt.

Vi anbefaler kraftigt The Chedi Andermatt, også om sommeren – standarden er utrolig høj, beliggenheden er fantastisk og i vores optik, er det det bedste hotel i hele området.

 


Kontakt Jonas

Ring 39 618 618 – eller skriv, så vender vi hurtigt tilbage.