The Chedi Andermatt

Med beliggenhed i Urseren dalen, lige ved foden af nogle af de mest spændende piste, finder I denne fanstastisk uspolerede perle. Hotellet er i en klasse for sig og har modtaget flere priser gennem tiden.

Moderne alpint skihotel

Hotellet har i alt 123 værelser der kombinerer den charmerende klassiske alpine elegance med en innovativ, moderne og eksklusiv arkitektur. Hotellet byder på tre forskellige restauranter hvoraf den ene er i besiddelse af en Michelin stjerne. De forskellige køkkener byder på henholdsvis et klassisk Alpekøkken, traditionelt japansk samt et klassisk europæisk med et strejf af asiatisk.

Udsøgte faciliteter på hotellet

Hotellets Spa og Wellness område er også i en klasse for sig – ideelt efter en fantastisk dag i sneen. Yderligere har I en udendørs og en indendørs pool til rådighed. Særligt for hotellet findes der også en dedikeret ”ski-stue” med tilhørende butlere.

Hotellet ligger i gå afstand til Andermatts pittoreske gamle by hvor I finder flere restaurant muligheder samt andet godt, der vil tage jeres skiferie fra god til perfekt.

Vi anbefaler kraftigt The Chedi Andermatt, også om sommeren – standarden er utrolig høj, beliggenheden er fantastisk og i vores optik, er det det bedste hotel i hele området.

Afrejseperioder & priser:
2019
Fra kr. 29.750 pr. person, når to voksne rejser sammen.

Rejsen inkluderer: 
- Flybillet København – Zürich t/r
- Privat transfer til Hotel t/r
- 7 nætter i en Deluxe Suite inkl. Morgenmad
- Liftpas i 6 dage

Kontakt os for afrejse ved andre datoer eller for priser med børn.

Livsnydere kan starte her,
Kontakt Christian

Ring 39 618 618 – eller skriv, så vender vi hurtigt tilbage.