Schweiz er et yndet rejsemål for livsnydere og feinschmeckere, hvor ferien oftest nydes i de hyggelige områder omkring Zermatt og Verbier. Schweiz har to gange været vært ved de Olympiske Vinterlege, begge gange har St. Moritz lagt sne til. I finder sublime pister mange steder i Schweiz og skiområderne er store og veludbyggede. I kan forvente en utrolig høj standard i Schweiz og dets områder, samt en natur der kommer bag på de fleste. Bjergsiderne er ganske varierede og I vil med sikkerhed kunne finde pister i alle vores udvalgte områder, som passer til jeres evner.

Det alpine land ligger lige midt i Alperne og beriget med nogle af verdens mest ikoniske bjerge. I vil også finde de største gletsjere og højeste tinder i Alperne på over 4000 meter, hvilket betyder at I kan stå på ski hele året. Læs mere

Schweiz 'maleriske billede er mere end blot en salgsplads; landsbyerne er ofte meget traditionelle, nogle gange endda bilfrie. Kvaliteten i Schweiz er universelt høj, alt lige fra de fantastiske piste til dets hoteller og service. En anden ting der gør Schweiz til et unikum, er hvordan de rigelige og ekstraordinære naturegenskaber har været relativt uberørt af udvikling takket være den medfødte schweiziske konservatisme og miljøhensyn. Landet tilbyder derfor en helt speciel blanding af nyt og gammelt.

Schweiz skisportssteder har derfor nydt godt af den kontrollerede udvikling, hvilket betyder at de bevarer charmen, men stadig holder dem helt teknologisk opdaterede, så de er godt rustet til at modtage skiløbere.  Alle i dag - fra familier til ekspert skiløbere - er på jagt efter pisten eller pulveret der ikke er overfyldt, kombineret med kvalitetsindkvartering og service – og I vil helt sikkert finde alt dette i Schweiz.

Landet byder på nogle af de mest overbevisende ferieområder i verden: Hvis I skulle vælge kun en destination for at stå på ski i jeres liv, ville I sikkert finde det i Schweiz. For det unikke landskab, skala, stemning og muligheder både på- og off piste er i en klasse for sig.

Mest relevant for dedikerede skiløbere er den gennemsnitlige højde af landets skiløjper. Schweiz skisportssteder ligger ret højt og er relativt snesikre, og med masser af gletsjerski. Selvom Schweiz ikke kan hævde immunitet mod sne-tørke, bør man altid kunne finde gode sneforhold i den lange sæson.