The Little Nell

Med sin beliggenhed lige ved siden af Silver Queen liften, byder Little Nell på en charmerende kombination af en landlig stil og moderne luksus med en utrolig høj komfort. Med et hav af modtagne priser for den unikke stil og gode service, anser mange hotellet for at være Aspens flagskib indenfor hotelbranchen. Går man forbi hotellet, ville man højst sansynligt ikke ligge vitterligt mærke til det. Historien er dog en anden, det sekund man træder indenfor. Niveauet af komfort og eksklusive services der tilbydes er i sandhed inspirerende.

Spis på Element 47 i Aspen

Er man på udkig efter god gastronomi, er hotellets restaurant, Element 47, et rigtig godt sted at starte. Maden her er fantastisk og vinene fra den store kælder, vil med sikkerhed imponere. Restauranten serverer både morgen, middag og aften. The Little Nell byder også på et af de mest ikoniske steder i Aspen, når det gælder afterski. Chair 9 bar loungen er stedet at blive set. Gode drinks, live musik og en DJ der tager over efterfølgende gør stedet utrolig populært, og det er ikke uvant at se et kendt ansigt eller to, hvis man er heldig.

Hotellets andet serveringssted der passende bliver kaldt The Living Room, byder på Te og kaffe om dagen samt en god cocktail om eftermiddagen – eventuelt inden middagen. Yderligere byder The Little Nell også på Ajax Tavern. Her bliver man hurtigt fanget af den gode stemning og kombinationen af afterski og restaurant går lige under huden. Der bliver serveres alt fra kolde øl og burgere til fisk og trøffelpomfritter.

Hotellet råder over en udendørs opvarmet pool, Jacuzzi og forskellige spa services. Yderligere kan der arrangeres flere forskellige spændende aktiviteter og ture, hvor man vil blive guidet af eksperter med lang erfaring inden for deres respektive områder.

Ring 39 618 618 – eller skriv, så vender vi hurtigt tilbage.