Kontakt os og hør hvilke muligheder der er. Alternativt kan du selv vælge din villa på www.myprivatevillas.com, og derefter kontakt os - så klarer vi resten.  Læs mere

Ferie på dine præmisser

Dette nye koncept er perfekt for familien, eller en gruppe venner, der ønsker en ferie med frihed og totalt privatliv kombineret med komforten, man kender fra de mest eksklusive hoteller og resorts. Her er der ingen reception fyldt med mennesker, og tøjet kan du lade hænge i skabet, når du skal ned til morgenmad. My private Villas kombinerer alt det bedste man ønsker på en vellykket ferie; den perfekte placering, eksklusiv indretning og valget mellem alle former for service, som løfter ferien fra god til perfekt.


Villaer hvor som helst i verden

Vælg mellem de mest luksuriøse ferieboliger, der lejes direkte fra ejerne og eksklusivt for Peacock Travel. My Private Villa-konceptet er for den kræsne kunde, der gerne vil opleve de mest eksklusive og ikoniske destinationer på tæt hold. Med My Private Villas har du mulighed for at holde ferie i fantastiske omgivelser, for eksempel lige ved havet, i en bylejlighed, midt i frodige vinmarker eller kun få skridt fra golfbanen.


Vi hjælper med at finde den perfekte villa til dig -  uanset om du er på udkig efter en familieferie, en kulturrejse eller en særlig begivenhed. Vi tilbyder for eksempel private villaer ved Cote d'Azur, Toscana, de græske øer, St. Barth, Bali, Sydafrika, Brasilien og i de schweiziske og franske alper.