Hotel Cervo

CERVO Mountain Boutique Resort byder på et spændende og ganske charmerende sammensurium af en alpin hytte og en jagthytte kombineret med en god dosis af modernitet. Hotellet imponerer med sit spændende design og exceptionelle udsigt over Matterhorn.

Prikken over i’et ved dette unikum, er at det er det eneste hotel i byen Zermatt der byder på ski-in, ski-out konceptet. Mere om dette senere…..ydermere kan i tage en kort lifttur fra hotellet direkte ned til centrum af byen.

Hotellet er også bygget op på en ganske særlig og smart facon, da der er fordelt på 7 forskellige chaleer. I hoved chaleen finder I receptionen, restauranter, en bar og en lounge – det er her tingene sker. Omkring hotellets ”centrum” ligger der så seks chaleer med de skønneste værelser. Ideen med dette koncept er at skabe så rolige værelsesforhold som overhovedet muligt. Hotellet er derfor ideelt for stort set alt publikum. Ydermere har alle challeerne deres egen spa afdeling.

Hoved chaleen byder som sagt på underholdning i flere former, her finder i to gode restauranter samt en bar og lounge – hovedbygningens spise og udskænkningssteder byder på en velkommen kontrast til de rolige omkringliggende chaleer. På CERVO kan I få traditionel italiensk mad, schweizik fondue eller libanesiske retter og morgenbuffeten samt a la carte udvalget er en klasse for sig selv.

Ved frokosttid kan man blandt andet vælge at ski direkte til CERVO og nyde et godt måltid på den smukke terrasse. Om eftermiddagen begynder den charmerende afterski kultur at dukke op, og her skuffer CERVO ikke – dog tager afterski konceptet lige et niveau op, og levere dette med et elegant touch.


Kontakt Jonas

Ring 39 618 618 – eller skriv, så vender vi hurtigt tilbage.