Omhyggeligt designet til at indramme deres naturlige indstillinger, er Amans destinationer kendt for plads og privatliv. Hvert resort hilser gæsterne velkommen som om de er i nærheden af ​​en nær ven, der skaber fred og tilhører blandt nogle af de mest forskelligartede naturlige og historiske landskaber. Læs mere

Find fred på Amans resorter

Det er en tilgang, der har ændret sig lidt siden 1988, da Adrian Zecha byggede et resort på Phuket's vestkyst for at dele med dem, der er tættest på ham. Han døbte det "Amanpuri", hvilket betyder "fredens sted", og Aman blev født.

I dag omfatter Aman 30 resorts, hoteller og private boliger i 20 lande, og i fremtiden fortsætter Aman med at finde frem til transformative oplevelser og ærefrygtindgydende steder rundt om i verden.

Aman Kyoto

Aman Kyoto

Japan, Fjernøsten

Aman Kyoto’s latticed pavilions are a contemporary homage to the traditional Japanese Ryokan inn, strikingly minimalist in their geometry, and each serving as a window onto their spectacular natural surroundings.

Aman Sveti Stefan

Aman Sveti Stefan

Montenegro, Syd Europa

An atmospheric peninsula jutting out into the Adriatic Sea, Aman Sveti Stefan is a place of beauty and escape, set amid the natural splendour of Montenegro

Aman Tokyo

Aman Tokyo

Japan, Fjernøsten

Aman Tokyo er en luksus Resort i Japan og et urbant fristed højt oppe over den atmosfæriske hvirvel af tradition og modernitet, som er indbegrebet af Tokyo

Aman Venice

Aman Venice

Venedig, Italien

Aman Canal Grande hotellet har til huse i den imponerende ”Palazzo Papadopoli”, et gammelt kongeligt hus fra 1550, beliggende direkte på Canal Grande, Venedigs vigtigste færdselsåre.

Aman-I-Khas

Aman-I-Khas

Ranthambore National Park, Indien

Aman-i-Khas is an exclusive wilderness camp set in the rugged hills of Rajasthan on the outskirts of Ranthambhore National Park.

Amanbagh

Amanbagh

Jaipur, Indien

Amanbagh, oversat til fredelig have, ligger ved en frodig oase nær Chambal floden. Amanbagh er et historisk-præget og luksuriøst hotelpalæ der hylder Indiens gyldne æra med sin unikke æstetik.

Amandari

Amandari

Bali, Indonesien

Nyd den sublime luksus på det fantastiske Amandari, som ligger i landsbyen Kedewatan - i udkanten af Balis kulturelle hovedstad, Ubud.

Amanera

Amanera

Dominikanske Republik, Caribien

Amanera is the first Aman resort on the island, and the first ever to pair the Aman experience with golf. Infused with the Aman spirit, it’s an exotic yet accessible destination.

Amangalla Resort

Amangalla Resort

Sri Lanka, Asien

Amangalla ligger indenfor voldene i det 17. århundrede Galle Fort, som ligger lige ved den historiske havn i Galle, en UNESCO World Heritage Site.

Amangani

Amangani

USA, Nordamerika

Amangani er beliggende på kanten af Grand Teton National Park.

Amangiri

Amangiri

Grand Canyon, USA

Midt i det  smukke og rå ørkenlandskab i det sydlige Utah, tilbyder Amangiri hidtil uset adgang til et af det mest barske områder i USA's 'Four region' område. Amangiri, som betyder fredfulde bjerg,

Amanjena

Amanjena

Marrakech, Marokko

Amanjenas udsøgte design og indretning er inspireret af Marrakechs karakteristiske rosenrøde vægge og strukturer. Amanjena anvender eksotiske lokale materialer og traditionelle udsmykningsmetoder hvor det smukke farvevalg afspejler det omkringliggende landskab.

Amanjiwo

Amanjiwo

Java, Indonesien

Amanjiwo har udsigt til Borobudur, verdens største buddhistiske kloster, i Central Java.

Amankila

Amankila

Bali, Indonesien

Amankila ligger med Mount Agung som dramatisk baggrundstæppe der understreger den unikke stemning.

Amankora

Amankora

Bhutan, Asien

Amankora er et ”atypisk” resort, da det består af flere små og stilfulde ”lodges”, der strækker sig på tværs af de centrale og vestlige dale i Bhutan - i byerne Paro, Thimohu, Punakha, Gangtey og Bumthang.

Amanoi

Amanoi

Vietnam, Fjernøsten

Amanoi er en uforglemmelig oplevelse allerede fra ankomsten. En smuk køretur gennem den frodige Nui Chua National Park fører ind til Amanois.

Amanpulo

Amanpulo

Filippinerne, Asien

Amanpuri

Amanpuri

Phuket, Thailand

Amanpuri ligger på vestkysten af Phuket, Thailands største ø og har udsigt til det turkisblåt Andamanhav.

Amanruya

Amanruya

Tyrkiet, Syd Europa

There are few places in the world which offer classical history and natural beauty in equal measure.

Amansara

Amansara

Siem Reap, Cambodia

Amansara (deriving from the Sanskrit "aman", peace, and "apsara", the heavenly nymphs of ancient Hindu mythology) opened in December 2002 in Siem Reap, the cultural heartland of ancient Khmer civilization.

Amantaka

Amantaka

Laos, Asien

Amanusa

Amanusa

Bali, Indonesien

Beliggende på Balis sydlige halvø Uluwatu, på en bjergskråning med udsigt over Det Indiske Ocean og Nusa Dua finder man Amanusa.

Amanwana

Amanwana

Bali, Indonesien

Amanwana  er det eneste Resort beliggende på den indonesiske ø Moyo, som er et marine og naturreservat 15 km fra kysten af Sumbawa, øst for Bali.

Amanwella

Amanwella

Sri Lanka, Asien

Amanwella er et luksus hotel i Sri lanka ved den Indiske Ocean, omgivet af i strålende afsondrethed og ro.

Amanyara

Amanyara

Turks and Caicos, Caribien

Set på den smukke ø Providenciales i Turks og Caicos øerne på en afsondret hvid sandstrand, Amanyara er et paradisisk Resort med ægte caribisk stemning.

Amanzoe

Amanzoe

Peloponnes, Grækenland

Med kun 38 suiter, alle med privat pool, er du sikret fred, ro og gode stunder. Her sættes der pris på privatliv, kulinariske oplevelser og ikke mindst fantastiske udsigter.